Ha minden igaz, peteéréskor alacsonyabb a testhő. Menstruációs napokon normális, ha leesett a hőm? Lehet peteérés ezekben a napokban? (tudásbázis)
Annyian annyi félét....
Bár már rég "halott" a topik, de hátha,-mint ahogyan én is- ide téved valaki!
Ez a hő dolog úgy van, hogy peteéréskor hirtelen leesik a hő, mert a tüszőrepedéskor kiszabaduló kevéske kis folyadék lehűt minket!De utána meg hirtelen emelkedés következik be!Az okosok azt mondják, hogy ilyenkor a leghasznosabb az együttlét, ha babát szeretnénk!
A kis pete kb.24 órát él!A spermák kb.72 órát élnek!
Szóval ha hirtelen leesett a hő akkor "apára fel"!
De ha csak azt vesszük észre, hogy hirtelen feljebb ment a hő(sokaknál nem látszik a hő leesés), még akkor sem késő...
Mindenkinek mielőbbi babásodást!
Nálam valószínűleg ma van peteérés! :P
Sziasztok!
Peteéréskor kiugrik a hőmérséklet,azaz magasabb lesz.én mértem,bár nem evvel a módszerrel estem teherbe.a 11.-ik és a 16.-ik nap között a legbiztosabb a tehrbe esés,bár van lyan aki mensi után a 9.-ik napon esett teherbe.és a himivarsejtek is szerintem csak 3 napig élnek.de van olyan is hogy spontán peteérés,egy jó szexet követöen!érdemes egy pár nap szünetet tartani bevetés elött,hogy erösödjön a spermium!sok sikert!!!
Végig gondoltam;)ű
Leesi a hő, és ha megtörtént a peteérés, akkor felmegy:D:D
Menstruációnál leesik a hő, és folyamatosan emelkedik a peteérésig.Peteéréskor megint leesik, és a következő napokban felmegy.Ha fent marad mensi időpontjában is , és utána akkor terhes lettél;)
Peteérés elvileg bármikor lehet;)de ilyenkor elég kicsi a valószinüsége
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Nem peteéréskor fogant baba!!Hány héttel számolták el a szülést?
- Probléma lehet, ha menstruáció előtt 5 nappal van peteérés?
- Peteérés előtt 2-3 nappal, közvetlenül peteéréskor vagy peteérés után történő együttlétből lesz nagyobb valószínűséggel baba?
- Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO)
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?