Igaz e hogy a hüvelyváladékot-ami a peteéréskor keletkezik-a "elfedheti" a rendszeres szex, főleg ha babát szeretne az ember? (tudásbázis kérdés)
Azt nyákfolyásnak hívják, és az alapján tuti biztosra fogod tudni hogy mikor van peteérésed. Ha átlátszó nyúlós, és nem engedi el magát akkor van peteérésed, akkor kell szeretkezni. Vegyél pg53 nevezetü mikoroszkop valamit a gyógyszertárba és az is segít majd neked hogy mikor van peteérésed.
Tudom nem ez volt a kérdésed :)szerintem nem fogja a rendszeres szex elfedni, hisz az ahogy te is írtad a peteérést jelzi, és a szex mennyisége nem befolyásolja a peteérést.
És ha babát akartok, akkor meg örülj neki ha észleled ezt a folyást, és elemezd, bár kicsit furcsának tünhet hogy a saját nedvedet analizálod, de a sikeres módszer a családalapításhoz. Sőt, sokan ezt nevezik természetes családtervezésnek, hisz mindenféle gátló eszköz nélkül tudsz védekezni a gyerek ellen.
Sok sikert
szerintem menj másik dokihoz!!!a clostilbegit szedése alatt folyamatosan mened kellene vizsgálatra
mert sok gond és baj kiderülhet!!pl nekem így derült ki a pcos!meg ciszta is képződhet amit jobb korán megtalálni! a ciklus 10 11 12 13 vagy 14. napján kellene menni uhra hogy van e peteérés... én már a harmadik adagot szedtem és képzeld ahogy eröltettem a vizsgálatokat kiderült hogy pcos vagyok azér nem volt peteérés meg menses... egyébként lehet venni ilyen aranyos kis ovulációs tesztet nekem a mikroszkópos van és nagyon jó!!!és nem is drága 2-3000 nem emlékszem a pontos árára
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?