Nem lehet elégszer a vitaminokról (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem lehet elégszer a vitaminokról
Sziasztok :)
Kisfiam körmén fehér foltok vannak. Azt hallottam A vitamin hiány. MIt adjak neki?
A másik kérdésem miben van sok vas ?
Köszönöm :))
Megállapított tény!
Az embereket olcsóbb gyógyszerezni mint gyógykezelni.
Az orvos felír ezt azt kiváltod szeded és semmi.A mellékhatástól beteg leszel......
A természetes vitaminokat eszem meg!Zöldség és gyümölcs.
A három hónapig tartó zellerkúra a cukorbetegséget is meggyógyítja!
:)) kreativ megoldás. Akkor folyékony lesz :). Viszont tele van hordozó anyagokkal, hisz valamitől összeállt tabletta formába. Vannak folyékony, és gél kötésű táplálékkiegészitők, amelyekben sok a C vitamin. Úgy vannak összeállitva, hogy optimális legyen a vitaminok összetétele.
A Lenkeinél viszont lehet por alakú C vitamint kapni, azt nem törnöd.
Ez egész biztos, hogy így van. Sokáig küszködtem vashiánnyal, a tabletta ellenére sem javult a helyzet, hanem egy bizonyos csepp segített. Kár hogy folyékony C vitamint nem ismerek...
Egy buta kérdés: És mi van ha a tablettát széttöröm és feloldom? :)
oupsz, ez igy félreérthető.
Helyesen: a tabelttázott formula felszivódási képessége a leggyengébb, annál legalább ötször jobb a folyékony dolgoké, és hússzor hatékonyabb a gél kötésű vitaminoké.
:))
emiatt nem kell nagyon aggódnod. A gyümölcsökben és zöldségekben szinte alig van már valamennyi hatóanyag. A 20 évvel ezelőttihez képest átlagosan - 60-70%.
Vitaminoknál ne csak a hatóanyag tartalomra figyelj, hanem a felszivódási képességre is. Általános szabály, hogy a tablettázott formula felszivódási képessége a leggyengébb, annál legalább ötször jobb a folyékonyaké, és nagyjából húszszorosa a gél-kötésű vitamainoknak.
Én emiatt nem aggódnék, mármint a túladagolás miatt. Olvastam hogy a nyugati társadalmak úgymond minőségileg éheznek, az élelmiszerek olyannyira feldolgozottak, hogy szinte semmi vitamin nem marad bennük. Ez mindjárt egyértelmű, ha tudja az ember, hogy a rákos betegeket "vitaminbombákkal" kezelik, mert a rákos sejtek addig veszik fel a vitamint, amíg szét nem robbannak. Ha végiggondolja az ember: vitaminnal gyógyítható a rák, logikus lenne hogy vitaminhiány az oka...?
Egyébként sem lehet túladagolni, a felesleg ugyanis távozik a szervezetből. A távozó D -ha jól emlékszem az- vitamin meg is festi a vizeletet.
A 100%-ot pedig olyan orvosbizottság állapította meg, akinek nemigazán érdekük, hogy az emberek egészségesek legyenek, akkor rájuk nem lenne szükség... Meg a gyógyszeriparra... Tudod, amíg a pénz beszél...
Én eszek napi 3 alkalommal gyümölcsöt vagy zöldséget,de szerintem a mellé lekortyolt kola szépen tönkreteszi a vitaminbevitelt....
Nem is tudom,lehet nem lenne jo 140 éves koromig élni
Ezt nem értem?
Olyan hasznos információk vannak itt leírva és két év eltelt véleményezés nélkül.
„Minden természetes halállal elhunyt ember vagy állat az elégtelen táplálkozás miatt hal meg, vagyis tápanyag hiánya miatt!”
Ugrás a teljes írásra: Nem lehet elégszer a vitaminokról
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt?
- Szerinted lehet vitaminok nélkül élni a mai világban?
- Szerintetek mitől lehet az h amint elkezdek vitaminokat szedni, egyből beteg leszek?
- Mit lehet tenni az ínyvérzés ellen? Milyen vitaminok, ásványi anyagok erősítik meg?
- Hosszú távon lehet-e káros bizonyos vitaminok szedése?