Nem kívánom a férjemet! (beszélgetés)
Magától,vagy rásegítettél valahogy? Köszönöm az őszinteséged. :)
Én is így voltam az első gyerek után...1,5 év alatt 2 alkalommal engedtem magamhoz érni. Még a gondolatától is rosszul voltam. És annyira tarumaként ért a szülés, hogy attól rettegtem megint terhes leszek. Már elmúlt 2 éves mire kezdett helyrejönni a dolog.
Ha erre gondolsz, akkor már jó úton jársz...
Szerintem jó. Mindent megtudunk beszélni. Nagyon tisztelem őt mert hihetetlen rendes és megértő,csak tartok tőle mostmár,hogy az ő türelme is véges.
Nikó! nem olvastam végig a fórumot, bocsi
csak egy kérdésem van: milyen a lelki kapcsolatod a férjeddel?
Igen erre én is gondoltam. Fogok csináltatni hormon és pajzsmirigy vizsgálatot.
Nézesd meg a pajzsmirigyedet, mert a libidó ilyen mértékű csökkenése összefüggésben van vele.
Ha rossz a foga ,kettőt üthet egycsapásra.:)
Ma vettem ylang-ylangot,állítólag az is nagyon jó.
Ne tartsd magadban!!!!!!!!!!!:D
Van még egy-két ötletem...
Hogy te nagyon tudsz! :DD
Mit éreztél???????????????
Mégis ennek ellenére az életem felét férfi nélkül éltem le...
Lassan hozzám is kellene valakit utalni :DD
HŰŰŰ!
Látod Kedves Zsóka! Tudtam én,hogy kit kell megszólítanom itt a Hoxán....bejött a megérzésem. :DDD
Majdnem kimaradt a sorból: pisztácia!!!!!!!!!
Finom forralt bor szegfűszeggel, fahéjjal...
És nemrég olvastam: a mézet keverjük össze csipetnyi fahéjjal és így fogyasszuk...
Rágj el 1-2 szegfűszeg közepét... nagyon finom, jó ízű és illatos lesz az ember szája... Többet nem ajánlatos, mert különben zsibbad.
Méz, a propoliszos még jobb, de csak megbízható helyről... A ginsengből a piros dobozost vettem patikában. Tojás sárgája pici cukorral kikeverve;
Olajbogyó, articsóka, szőlő; hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Szerintem holnap megyek a patikába. De komolyan! :DDD Van még valami másfajta természetes vágyfokozó is? Mert ha igen akkor most mindent beszerzek, ugyanis a férjem most 2 hétig szabin lesz. Mindent beakarok pótólni. :DDD
Igen, teában. Nagyon finom a meggy és a csipkebogyó-hibiscus tea már magában is, így egy ampullányi adaggal fogyasztható... A szervezet általános erősítésére is jó.
Persze, hogy lehet... Megpróbálhatod a ginsenget is... (patikában ajánlatos venni), ártani nem fog...
De "kedves"! De van benne valami. Bár szerintem ez jellem kérdése is. :DDD
Semmi gond, majd keres mást :)))
Ezen jót nevettem! :DDDD
Persze ez is megoldás lehet, de sajna nem az én stílusom. Inkább megoldom a problémámat. De azért köszi. :DD
Mindkettő lehetséges! Estére egy pohár pezsgő, finom könnyű vacsora, halk zene, illatos fürdő, hangulatos háló. Mintha most akarnátok egymást először elcsábítani!
Olyan sokmindent irnak rá,és pont ez az,hogy 18 évig szedtem tablettát és mégse csökkent a libidóm. Csak most hírtelen ,hogy szültem.Ez fura. Ezért nem jutott eszembe,hogy a gyógyszer miatt van. Lényeg,hogy abbahagytam, és most azon agyalok,hogy hogyan védekezzek,mert a hormonos dolgok ezek szerint már nem jönnek be. Maradt a gumi,vagy az elkötés.
További ajánlott fórumok: