Nem kíván a párom (beszélgetés)
'Nem hiszem hogy nincs igazam'
Akkor most úgy döntöttél bízol magadban?
😁😁😁
Én férjem is erős fizikai munkás és el kell keseritselek nekem nincs problémám meg neki se.
Sajnos az a gyanúm hogy 3-an vagytok párban.
Sok sikert kívánok és persze ne legyen igazam.
Érdekes. Szerintem ez nem normális már elnézést kérek azért mert ezt írom Neked. Frissen össze költözve ennek nem így kellene lennie.
Kérdezd meg van e ebben a kapcsolatban 3-ik fél is vagy esetlegesen nem akar e bevallani Neked valamit. Nekem amit le írtál az jön le, hogy vagy hogy legyél és ő nagyon jól el van közben mással.
Plusz ami energiát ebbe fektetnek, azzal már mást is lehet keresni, olyat, aki törődik vele.
Persze van olyan, hogy tényleg fáradt, nekem sincs kedvem mindig, de azért észre lehet venni szerintem, hogy hol a határ,ahol lépni kell, pláne, ha friss kapcsolat... Nem köti semmi hozzá, gyors és zökkenőmentes lehet az elválás!
Ha nem akarja megdugni, akkor nincs vele teendő.
Gyerekes az ilyen féltékennyé teszem dolog, pláne rosszul is elsülhet.
Voltam ilyen kapcsolatban egy ideig... a fáradság és a sok stressz volt a kifogás... elmentünk egy hétre nyaralni... nem ért hozzám. Kidobtam :)
Szóval én nem ringatnám hiú reményekbe magam a helyedbe, hanem keresnék egy pasit, aki akar engem.
Vagy saját magával, az utóbbi a valószínűbb.
Az én x-m is fizikailag kemény, maratoni műszakokat húzott le(én is), de volt kielégítő nemi életünk. Tapasztalatból mondhatom, hogy egy boldog kapcsolatban egy férfi (de a nő sem) fáradt a szexre, sőt a jó szextől csak feltöltődik energiával az ember. Valahol másutt van a probléma. Mondanám, hogy beszélgess el vele, de kétlem, hogy megtudod az igazat, ha ennyit hárít.
Különben őszinte részvétem, elhiszem, hogy nem tesz jót az önbecsülésednek.Keress inkább egy másikat.Tudom, könnyű mondani, de végül is nem régen vagytok együtt és ha már a mézeshetek alatt baj van, akkor mi lesz később?
Lehet, hogy egy férfi munkától, faradtságtól, kimerültségtől függetlenül mindig szexet akar...De higyjétek el, létezik olyan, aki a tizensokórás munkanap, non—stop stressz és feszültség miatt hét közben fáradt.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy a hétvégén, vagy a pihenőnapon -ami vendéglátásban gondolom nem feltétlen hétvégére esik- ne lenne igénye és ne kezdeményezne szeretkezést.
Viszont itt úgy tűnik, a srác libidója nagyon messze van a fórum indító igényétől.És ez sajnos semmilyen praktikával nem javítható.Volt ilyen kapcsolatom: a srác anyukája meghalt amíg még ő kisgyerek volt.Kezdetben, egy friss kapcsolatban még ment neki a szex, de ahogy jobban elkezdett kötődni a nőhöz, onnantól nem ment, illetve csak nagyon-nagyon ritkán.
hat hónapja vagytok együtt, két hónapja éltek együtt, ebből az utolsó másfél parlagon?
Türelmes vagy, bakker.
Mármint a nő? És ennek mi értelme?
Macera.
3. Féltékennyé teszi
4. Megcsalja