Miért nem kíván a párom? (beszélgetés)
Ez mekkora!:)
No para, semmi gond a potenciával, csak félrekefél, hehe.
Keress egy olyan férfit, akinek Te magad fontos vagy, nam csak az, hogy legyen tiszta ruha, kaja stb.
Lehet, nem rögtön, de biztosan találsz, csak legyél kitartó és ne keseredj el!
Nem bizony,ha nem figyel egy pár egymásra akkor nincs megoldás. Először ezt kell-ene bevezetni!
A gondokat morgással,depivel csak sújosbítani lehet.Megoldani szeretetteljes beszélgetéssel,felelősségteljes gondolkodással lehet.
A munka távoltartja a 3fő rosszat: a bűnt,az unalmat és a szegénységet! Rousseau.
Ha a kevés szex miatt vagy labilis akkor lehet, hogy tényleg vége valaminek.
Én most arra gondoltam, hogy te próbálkozol nála, kezdeményezel, eredménytelenül.
Én a helyedben várnék, megvárnám míg ő igényli a dolgot.
Hangulat. Tudod miért nincs hangulat?
Mert unja. Ezért. Lehet, hogy csak veled unja.
Mondom, én megvárnám, akármennyire nehéz is semmi olyat nem csinálnék amiből én arra következtetek a másik esetleg szexelni szeretne. Semmit.
És az utolsó megmozdulásom a romantikus gyertyafényes vacsora és a szexi fehérnemű lenne, vagy még az se.
Inkább takarjad magad, de attól még legyen rajtad szexi fehérnemű. Segíts rá a témára, csinálj egy olyat: mintha szeretőd lenne, ne akarj szexelni (ne kezdeményezz), időnként lépj le (ha tudsz). Ha még van esély a továbbiakra észre fogod venni, kezdeményezni fog.
Figyelgessed, hogy miket csinál, például mászkál-e előtted meztelenül, hozzád ér-e csak úgy (utána nincs folytatás) ha ezek még vannak akkor esélyes az, hogy a szeretőm van (egy kis hazugság persze) játék elején kicsit ki fog borulni és kis idő után ő fog lépni. És akkor az elsőnél el kell döntened, hogy ráteszel még egy lapáttal (nemet mondasz) vagy na jó, hagyod magad.
Levárás. Próbáld ki, nehogy unalmasak legyenek a hétköznapok. Agyaljon a férfi, ha nem _vége_.
Semmi gyertyafény, semmi túlzott kedveskedés, max a fürdővizét engedd meg. Persze főzni kell, de ha lehet ne pakolj ezüstgyertyatartót az asztalra, véged lesz lélekben (ha minden nap ehhez szokott az más). Arra melózz, hogy neked jó legyen a hangulatod, ne a másikkal foglalkozz - hogy meghozd hozzá..de nem rossz ötlet a szexi fehérnemű, én vennék egy-két új darabot de nem venném fel neki, komolyan. Csak időnként hagynám a szárítón száradni. Ki kell mosni, ki kell teregetni.
Ahogy leszáradt azonnal pakold el. Ez kezdésnek elég lesz. Ne bugyiban és melltartóban gondolkodj, annyira nem jó a memóriájuk..vegyél body-t mondjuk.
A régi szexi darabokban kell tündökölni, de ha lehet takarja egy normálisabb ruhadarab. Az ágyban pedig pizsi. Nincs mutogatás, nincs csábítás mert csak egy kicsi és lehet temetni az ügyet. Ha jól csinálod lesz egy kis konfliktus (akár szavak nélkül), ha nem tényleg csak kicsi van..
Jobb késő,mint soha:-)
A tudás 6alom:-) :-)
Tudod,mi ffiak picit másképp müködünk!
Imádjuk a nőt,ha...vidám, odaadó, ha velünk van testben ,legyen lélekben is teljes odaadással.Különben -ha megbotránkoztok is,-csak ürítés a szeretkezés Az teljes odaadást kíván! Nincs hely sírásnak,panasznak -hisztinek. Hosszúbtávon leviszi a libidót és lőttek a vágynak.
Hosszútávon megölheted a szerelmet: -(
Old meg a kiborúlás okát. Addig baj lesz a kapcsolatotokkal.
"...!Fiatal,egészséges férfinak kell a szex!"
meg a téves beállítások ellenére az 50 fölöttieknek is,csak mi már a minőséget is elvárjuk,tesszük,mert tudjuk,így az igazán mennybevivő!:-) :-)
Így van ez helyesen:-)
Hát nem tudom....mikor mi rengeteget veszekedtünk is sokat szexeltünk,és ezzel a legtöbb pasi így van!Fiatal,egészséges férfinak kell a szex!
Ha nem kíván akkor vagy eü probléma van,vagy nem szeret,vagy félredug...
:)))
Te mit tennél ellenkező esetben? ;)
Valószínű Te is így reagálnál....
Sok sikert!
Fel a fejjel!;)
:(((
Sajnálom.
De:
A nap minden nap felkel, és minden nap tiszta.
Te minden napnak megadhatod az esélyt, hogy a legszebb legyen, vagy épp hogy egy vacak nap kerekedjen belőle...
Ne tervezz nagyokat, és akkor nem érnek csalódások.
Menj el néha barinőzni, sétálni a mezőn, ha van rá lehetőség.
Lehet hogy hülyén hangzik: de a kerti munka igazi természetes nyugtató, és látványos a munkád gyümölcse.
Miben tudunk mi segíteni Neked?
Miért gyakori ez Nálad?
Történt valami?