Nem jutok be a boltba... (beszélgetés)
:)Ezekkel a fornettisekkel csak a baj van...
Én mikor kijárogattam Budaörsre,pont a 40-es,240-es busz megállójánál van egy szintén.Na,de az sincs nyitva akkor,mikor én jártam arra!Ugyanakkor ég a villany,ablak elhúzva,hogy rendeljél.De senki nem jön.Aztán mikor megjelent az eladó,akkor sem szolgált ki.Egyszer végül megszánt minket és mondja,hogy még több,mint fél óra van nyitásig,de mit kérünk.Kértünk,de többet már nem mentem oda ácsorogni,ha csak így megszánnak,hogy vásároljak,ha akarok.:)
De totál úgy nézett ki,hogy nyitva...Idegtépő volt.:)
Nem, de voltam annyira bátor, hogy mikor eladó lett a bolt, (ki volt írva az üvegre) ráragasztottam az üvegre egy etikett címkét(mint a vinyetta, olyan, csak sima fehér,lényeg, h.öntapadós). Ráírtam: "
Nem lennél eladó, ha reggel 7kor beengedted volna a vevőt a boltba! "
Másnapra nagy nehézségek árán le volt kaparva a címke. A bolt tulajt váltott, de akkor sem voltam bent, a nőt is csak sepregetni láttam. Azóta megint kiadó a bolt :)))
Volt bizony :) Úgyhogy duplán gáz volt :)
Kaja elment, csak a szégyen maradt :))
Kirepítette a metróóóó?????
Én alapból nem metrózom, de ha ezek után mégis, akkor már tudom, hogy nem a sínek mellett kell ebédelni... jaj, jót röhögtem ahogy elképzeltem, bocsi... :))
Ja, az sz*r lehet :)
Erről az jut eszembe, amikor gimis koromban hazafelé sokszor pizzaszeletet vettem Kőbánya-Kispesten, nagyon finom volt. Egy ilyen alkalommal megintcsak megkívántam, csorgott rá a nyálam, hát vettem. Vártam a metrót, beleharaptam, nyam-nyam...Egy falat jutott nekem az egészből :(
Az érkező metró ereje valahogy kirepítette a kezemből a pizzát :)
Nagyon szarul voltam tőle. Már teljesen beindult a nyálelválasztásom, pizza meg sehol :) És az még rosszabb volt, h egy falatot tudtam belőle enni :))
Sopronban is jártam már így, ilyenkor az történik, hogy ott az eladó, süti a pogácsát, de még nicns kész a süti, és nincs nyitás. :))
De ha te sokféle időpontban próbálkoztál akkor nemtom mi lehet.
:)))
Hagyj egy üzit nekik az ajtóba szúrva :))
Mikóóó nyittok mááá'?? :))
További ajánlott fórumok:
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Tetszik a szomszéd boltban dolgozó eladó srác. Hogyan imponálhatnék neki?
- Két boltban sem kaptam kristálycukrot. Így kénytelen voltam...
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- A boltban ma nem ellenőriztem le a blokkot, így sajnos csak...
- Milyen munkahely ahol az egyik embert még a boltba sem engedik át 10 percre munkaidő alatt, a másik meg 1,5 hónapig nem jelenik meg?