Nem értem meg, mitől értékesebb egyesek szemében az a nő,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszi!🤩
Én meg azt írom le félve, hogy tudom😂😂😂
Jaj, elhiszem, hogy neked ez teljesen megfelelő, de miért értékesebb?
Miért nem az a nő értékesebb, aki tud tapétázni, glettelni, festeni és akár konnektort is szerelni? Vagy az, amelyik le tudja cserélni az autó kerekeit, tud olajat önteni a kocsiba, stb.
Én, szívesebben csinálok mindent mást, mint a főzést, azaz nagyobb kedvvel mázolok pl.
Ezek szerint, én értéktelen vagyok...
Én nem félek tőle, viszont mindenben az egyszerűséget követem inkább. Így az élesztőt sosem futtatom fel, beleszórom a szárazat a lisztbe oszt jóvan.😉 A végeredményben semmi különbség nincsen.
Ma már tésztákat nem sütök, egyedül kenyérsütéshez használok élesztőt.
Nem (csak) ezen múlik.
(Hanem azon is sokszor, hogy volt/van-e alkalma megtapasztalni valakinek a különbséget a házi és a kifőzdei koszt között.)
Tudok, azért nem értem. Nem atomfizika.
Műteni például nem tudok, de szerintem az különlegesebb képesség.
Nem esik nehezemre a mindennapos főzés, nem érzem hogy bárkit kis kiszolgálnék, másrészt - nem méricsgélek, de a
család meghálálja, annyi jót, kényelmet kapok ill kaptam tőlük, mint amekkora " fáradtságot ? " jelent a főzés.,ezt
eddig eszembe sem jutott felmérni
Miért cstag végzi a férfimunkát ?
l. utáljuk a mestereket, ha lehet, inkább megoldjuk, tart ameddig tart, de ha nem muszáj ne jöjjenek, ne m akar
juk óket kerülgetni, kevés kivétellel eddig a legalját sikerült kifogni
2 mert ügyes. Nem hiszem, hogy ez nagyszüleink ideji szemlélet lenne.
Sajnos tényleg egyre több fiatal nő nem főz, inkább rendel 3-szor annyiért. Nem megy a fejembe miért jó pl. 3500 Ft-ért EGY adag bolognait rendelni, akkora lúzerség, ennyiből az egész családnak eleget főzhetne 😆
A pizzát is inkább sütöm, 11 ezer Ft helyett 4500-ból kijön 3 darab.
Van aki azért csinálja meg mert ügyes és szereti, más meg gányol csak sikerül valami, és kevesebből kijön.
Nem mindenki van úgy eleresztve anyagilag hogy mindenre mestert hívhasson még a modernebb korban élve se.
Jobban szeretek glettelni és sövénytnyírni ,mint főzni.
De megcsinálom,mert az az áhitat a férjem arcán ,mikor kész a kaja ,mindent megér.
Ez igy van. Csapot szerelni, parkettázni, csempézni, festeni, tapétázni sem kell.
Nem lehet összetéveszteni anyáink, nagyanyáink korát a mostanival. Ezt sokan elfelejtik.
További ajánlott fórumok:
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Én mitől vagyok más az anyám szemében?
- Iwiw egymás szemében - hogy is van ez?
- Meghalt a nagypapám, és most én vagyok a rossz a nővérem szemében.
- Lehet férfias a nők szemében az, akinek kicsi?
- Nem értem, egyeseknek miért kell pár mindenáron. Miért nem...