Nem értem a férfiakat! Napokig nem is foglalkozik velem,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. Ágio8405
2022. szept. 11. 20:12
Nekem is ez jutott rögtön eszembe. Sajnos épp nem ért rá senki. Hagyd a fenébe meg sem érdemel.
8. jozsi.38
2022. szept. 11. 19:36
tartalék játékos vagy. Ha ló nincs szamár is jó alapon. Akkor vesz elő, amikor épp nincs más a f.rkára. Többet érsz ennél, dobd ki
7. Napsugár8
2022. szept. 11. 17:22
Te a vagy a listáján az utolsó! És mivel az előtted levők éppen nem elérhetőek általa, hát felhívott téged! És ha te is nemet mersz mondani neki, hát persze, hogy kiakad, mint a kertkapu.
Hagyd a fenébe! Nem vagy neki fontos, csak egy tartalék, amit olyankor venne elő, amikor nincs más. Találsz te jobbat is magadnak.
6. e620d9d97b (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 11. 16:41
Ez egy 🐵.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 11. 16:40
Ő egy hisztis kisfiú, nem egy felnőtt férfi - a viselkedése szerint. Semmi empátia nincs benne. Csak az számít, hogy ő mikor akar találkozni. Most épp eszébe jutottál, érj rá ! Pont ő a komolytalan. Ilyen férfivel nem érdemes kapcsolatba kerülni. Én most leráznám a helyedben.
4. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 11. 16:32
Tudod kinek kéne.
3. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 11. 16:24
Játszótérre vitt, és beültetett az emocionális hintájába..
...így elviheted egy körre te is, hogy egálban legyetek! 🙂
2. ildi992
2022. szept. 11. 16:02
Ezt lehet érteni. Ha belemész a kapcsolatba akkor a férfi kedve kénye szerint kell majd cselekednek, mert komolytalan stb leszel a későbbiekben is. Ha nemet mersz mondani, egyre nagyobb dühkitörései, és beszólásai lesznek. Gondold át!
2022. szept. 11. 16:02
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Mi a foglalkozásod?
- Nem értem a férfiakat...
- Kb két hónapja egy rossz mozdulat után napokig fájt a mellkasom, levegőt is alig mertem venni.Azóta fizikai aktivitásra kiújul.Mi lehet ez?