Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hónapokig be sem kapcsolom a TV-t. Nem is értem, ha valaki... fórum

Hónapokig be sem kapcsolom a TV-t. Nem is értem, ha valaki... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 9. 08:15
Nem baj.
21. globus
dec. 9. 07:15
Tedd azt. Semmi gond.
20. Amaunet (válaszként erre: 19. - Hajnallányka)
dec. 9. 06:15

Szerintem másoké is, akik néznek tévét.

OK. Legyen szép napod!

19. hajnallányka (válaszként erre: 14. - Amaunet)
dec. 9. 04:44
Ezek a te gondolataid. A könyv nem a valóvilág én nem írtam ilyet. Te címkézel embereket, lásd sznobizmus.Bennem például semmi olyan gondolat sincs, hogy más felett állnék amiatt mert nem tévézek. Mindenkinek másra van igénye. Aki szeret tévézzen, aki nem ne tegye. Természetesen attól hogy tévét nézel, még olvashatsz.
dec. 8. 23:33
Aki tv-t néz az nem olvas könyvet, nem netezik, nem keres arra amire kiváncsi? Fura elgondolások:)
17. Enissa (válaszként erre: 10. - Hajnallányka)
dec. 8. 23:21

Egyik nem zárja ki a másikat.

Nézhetsz minőségi műsort, olvashatsz szemetet, beszélhetsz sületlenségekről, és az ellentétje is igaz.

16. lolita2112 (válaszként erre: 13. - Jennyvagyok)
dec. 8. 22:50
igazad van teljesen!es a neten az ember arra a hirra klinkingel amelyikre akar mig a tv-ben ilyen azert nincsen!foleg ahol en elek/nem otthon/rengeteg a reklam es persze pont ott ahol a legjobb musorok szoktak lenni!
dec. 8. 22:48
Mondd le az előfizetést, ha nem nézed halál felesleges pénzkidobás. A sportközvetítéseken kívül nincs már a millió egy tvcsatornán semmi, ami ne lenne fent valamelyik streamingen vagy YouTube-on és akkor nézed amikor te akarod, annyi részletben ahányban te akarod, nem utolsó sorban akár reklámmentesen is.
14. Amaunet (válaszként erre: 10. - Hajnallányka)
dec. 8. 21:20

A könyv az a való világ?

Nem azt írtam, hogy ne lenne joga bárkinek nem nézna tévét, vagy ne azt nézze amit akar.

Kijelentené-e azt bárki, hogy "nem olvasok könyvet"?

Ez egyfajta sznobizmus. Aki kijelenti azt, hogy nem néz tévét úgy érzi, hogy azzal, hogy nem nézi a "trágyát" ő magasan fölötte áll annak, aki igen.

A másik, hogy (itteni tapasztalat) az emberek többsége a neten keresni nem tud, nemhogy egy hírportál napi híreit olvasni/értelmezni.

Vagyis, ha érdekli a világ, akkor megnéz egy hírműsort vagy legalább egy időjárás jelentést

13. jennyvagyok (válaszként erre: 8. - Amaunet)
dec. 8. 20:29

Engem sokkolna ez a 160 csatorna. Amikor utoljára volt TV-m még Kb 8-10 volt. Amíg keresgélnék, addig elolvasok egy könyvet. A világhálón minden infót megtalálok a világról. Egy élet is kevés hozzá.

Az én szlogenem, élni kell az életet, még mielőtt meghalsz.

12. jennyvagyok (válaszként erre: 4. - Hajnallányka)
dec. 8. 20:25
Ugyanígy!
11. Zitu2
dec. 8. 20:02
Nekem is van, hogy hónapokig be sem kapcsolom. Pedig a hálószobámban van.
10. hajnallányka (válaszként erre: 8. - Amaunet)
dec. 8. 19:46
Ha sikk ha nem, mindenkinek joga van hozzá hogy ne nézzen tévét.Nem hinném hogy érdektelenség lenne a világfelé.Talán tévé nélkül látja a valódi világot.Lehet könyvet olvasni ,beszélgetni stb...
dec. 8. 18:09
Az ember nézi míg be nem lázadok a reklámok miatt😀
dec. 8. 17:21
Lehet tévét nem nézni, de ez manapság már nem sikk. Szerintem az, ha 160 csatornán nem talál valaki az izlésének, érdeklődésének megfelelő műsort az már az érdektelenség a világ felé.
7. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 17:08

Amit feszegetsz, azt én sem értem.

Vannak csatornák, amit simán átugrok.

Viszont én szinte naponta nézem, örülök amikor olyanra bukkanok amiről még nem is hallottam, de érdekel.

Most is a BBC Earth csatornán érdekes dolgokat látok.

dec. 8. 14:35
Nekem is van, nézem is. Sok csatornával. Laptopom is van. Mikor mihez van kedvem. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
5. tien
dec. 8. 14:23

Nekem van TV.

Ezen Netflix,MAX ,Disney,Amazon és a tv.csatornák.

A másik szobában projektor.

Én már csak ilyen függő vagyok .

Sőt ,még a mások által szenya műsorokat is megnézem ,ha arra van hangulatom.

(Tudom ,proli vagyok {vagy akármit is jelent ez a szó☺️})

dec. 8. 14:08
Nekem tévém sincs😃, ha valami érdekel rákeresek. A laptopon tudok filmet nézni, azt amit én akarok.
3. Myra
dec. 8. 13:22
Én már a szobából is kitettem a TV-t. Ezek a műsorok nem érdekelnek. A neten mindent meg lehet találni.
dec. 8. 11:38
igazad van,Annyi csatorna van,mindenki megtalálhatja azt,ami érdekli..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook