Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem emlékszem, mikor ünnepeltem meg utoljára valamit úgy igazán. fórum

Nem emlékszem, mikor ünnepeltem meg utoljára valamit úgy igazán. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

21. Hunóra (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 21. 13:44
Sajnálom, hogy olyan történt, amitől kiábrándultál rokonokból, ismerősökből. Azért ne add fel, mindig akadhatnak új ismerősök, és előfordulhat, hogy velük jó viszonyt fogsz ápolni. Lehet, hogy nemsokára fogsz még ünnepelni, kívánom neked, látom, hogy vágynál rá, remélem összejön még!
20. libikóka (válaszként erre: 19. - 55Judit)
nov. 21. 11:54
Ezeket(második mondat) lehet hogy tudja is,,de ez neki még mindig nem öröm.
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Libikóka)
nov. 21. 11:45

Tanulható. Én is tanultam, másképp már sehol nem lennék.

Tudni kell megtanulni csak azzal foglalkozni amire van ráhatásom, és elengedni azt amire nincs.

18. libikóka (válaszként erre: 17. - 55Judit)
nov. 21. 10:54

Ez lelki beállítottság kérdése is..van aki tudja és van aki nem.

Sőt van aki akkor sem ha minden is van.

17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 21. 10:52
Miért? Miért nem próbálsz meg úgy élni, hogy egyedül is öröm legyen minden napod? Én is egyedül vagyok, mégis van mindig egy csomó örömöm. Szerintem nem egy nagy ügy boldogan élni hacsak nem beteg valaki.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Hunóra)
nov. 21. 10:42
Kiábrándultam az emberekből, valószínűleg ők is belőlem és egyedül nincs mit ünnepelni.
15. Hunóra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 23:28
Mi ennek az oka?
nov. 16. 05:02
Szerintem sem kell nagy csinnadratta. 1-2 valami plusz ami melegséggel tölt el.
13. Fremon (válaszként erre: 12. - Amaunet)
nov. 16. 01:43

Pontosan! 🙂

Nem kellenek hatalmas díszek, nagy pompa.

Rá kell nevelni a szemünket, lelkünket az apró dolgok ünneplésére.

12. Amaunet (válaszként erre: 8. - Hansika)
nov. 16. 00:00

Nagy kár! Szerintem pozitív érzelmi töltést is ad az, ha nem is ünneplés, de karácsonykor kirak néhány fenyőgyallyat az ember. Vagy húsvétkor néhány barka ágat. Ünnepeld a telet, a tavaszt!

Ünnepeld minden reggel a felkelő Napot!🌞😎😊🍷

11. semleges (válaszként erre: 9. - Apeeng)
nov. 13. 01:30
Valahogy így. Az ember megtudja szokni a jót is és természetesnek veszi.
nov. 12. 22:57
Ha meg kellett volna ünnepelni gondolom megtetted volna....biztos nem volt semmi fontos
9. apeeng (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 18:54

A kukoricák nem jelentenek semmit...ha a lelkedben béke van, nincs haragosod, nincsenek napi megélhetési gondjaid, akkor tulajdonképpen minden nap ünnepelsz, csak nem tűnik fel...

nem értettem félre a panaszod.

8. Hansika (válaszként erre: 6. - Amaunet)
nov. 12. 17:52
En semmit sem ünneplek meg, mert nincs az eletemben semmi erdekes.
nov. 12. 12:28
Ha neked fontosabb az, hogy mi van a világban, mint a saját és a szeretteid ünnepei, azon csak te tudsz változtatni. Őszintén nem hiszem el, hogy semmi ünnepelni valótok nincs, akármilyen is a világ.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 09:48
Nincs olyan esemény az életedben, a családban, amit ünnepelhetnél? Vagy közömbös vagy ezekre?
nov. 12. 09:06
Mindenki azt és úgy ünnepel meg amit fontosnak tart. Ha nincs semmi fontos az életedben azért nem a világ a hibás és nem is a környezeted.
nov. 12. 08:54
Hogy akadályoz meg a világ abban, hogy megünnepelj dolgokat? Én nem nyomtam rá semmit még, dehát néha "muszáj" ünnepelni, ha nincs olyan nagy dolog, akkor is találni kell kisebbeket, kell az embernek időnként az a jó érzés.
3. libikóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 08:50

Javítottam rajt kicsit:))

Annyival kiegészíteném hogy azért nem lehet mindenért a "világot" okolni.

nov. 12. 08:41
Úgy látom a kukoricák számából, hogy ez engem minősít, még véletlenül sem a világot, amiben élek...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook