Nem dolgozom péntekenként. Évek alatt sikerült kialakítani.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Férjem figyeli, mióta itthon van. De csak azok a dolgok érdeklik, ami fejében a kertészkedésből megmaradt. Alma, répa, hagyma, gyümölcsök. Olyanok, hogy tejföl, liszt, élesztő, mosószer stb. eszébe se jut 😀
Én simán krumplit hámozok a szórólapokra :)
Én már a boltok újsághirdetéseiket sem nézem át, mert biztos bejelölnék olyan felesleges dolgot, ami amúgy eszembe sem jutna, tehát nem hiányzik.
ez a folyamatos; vegyél, cserélj, nagyon elszaladt.:((
Ez lenne a legjobb, nekünk is megvan.
Jó nagyon.
5 napos munkarend, napi 8 óra, egy műszak. + utazás a munkahelyre. Nálam ez van.
Reggel fél 7-kor indulok, este fél 6-ra érek haza. Az esti pár óra és a hétvége az, amikor szabad vagyok és élhetek.
Kevés!!!!
A munkaidő csökkentése is ad egy pluszt az életünkhöz, de tényleg, ahogy írtad kedves fórumnyitó, a legfontosabb, hogy amit csinálsz munkaidőben, azt szeresd csinálni.
Na, ez szerintem keveseknek adatik meg.
Én 3 műszakban tolom, sokszor hétvégén is. Főzök, mosok, takarítok, bevásárolok, évente nyaralunk és tudunk csavarogni is. Az 5 napos munkarendért, 1 műszakban ennyi pénzért a fél karomat adnám. 😝
De azt szokták mondani, aki mulatni akar, annak fizetni kell! 😃
Én kemény árat fizetek, a rosseb vigye el!
Én annak örülnék ha hétfőként nem kéne dolgozni,valahogy azt a napot nem nagyon szeretem.😄
Kollégák szoktak is viccelni ha nem vagyok túl energikus"mert hétfő van Gréta"!😄
Ebben igazad van. Innen nézve látni, hogy mennyi létfontosságú haszontalanság után képes loholni egy ember, amire semmi szüksége nincs. Vásárlás, boltkór, fogyasztás, herdálás megköveteli az utánpótlást, előbbrelépés nélkül.
Mielőtt letámadnának, nem a kisnyugdijasokról, munkanélk⁸liekről, alacsony jövedelműekről beszélek.
További ajánlott fórumok:
- Mi van az emberekkel, miért nehéz manapság barátságokat kialakítani?
- Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani?
- Mivel töltsem ki azt a napi 8 órát, ami alatt "állítólag" dolgozom?
- Hány hónapos kortól lehet rendszert kialakítani a babáknál? Mit tegyünk, ha két etetés között is sír?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Napirend kialakítása a baba számára az első hónapokban