Nem bírom tovább.... (beszélgetős fórum)
Örülök, hogy nem bántottalak meg.
Nem tudom, megnézem.
Persze, persze, összekevertem a farkangyalokat az amazonokkal, lehet, hogy még a szezont is összekevertem a fazonnal. (Meg az allegóriát a filagóriával.)
Nem, egészen határozottan azt válaszolhatom, hogy nem bántottál meg.
Elolvastad a 87. hozzászólást itt, ezen a topikon?
Megjöttem. Igazán kíváncsivá tett a forrásod, őszintén mondom. Túl biztosan írtad le, hogy nők.
Bár ha az amazonokat keverted össze, akik nem bibliai alakok, hanem a görög mitológi harcos női. Amazon -kebeltelen nő. A harcokban útban volt a mellük.
Az ark azt jelenti fő, legfőbb. A biblia mindenhol egyről beszél, ő Mihály. Valószínű ő a többi angyalnak a "főnöke.
Egyébként nem tudom mi bajod van velem? Nem tudok róla, hogy megbántottalak volna.
Kotasznak egyel több megbízatása lenne általad.
Elment a téma, de a fórumok ilyenek, ha a kiíró elhanyagolja mások jönnek és szövik tovább.
Sajnálom, Kedves, hogy néhány hozzászólés erejéig én csatlakoztam a fórumodon azokhoz, akik elvitték a beszélgetést a közeledből. Ezek után elhallgatok - tekintve, hogy Te sem válaszoltál a legutóbbi kérdéseme.
(Pedig Enissa nag tévedésben van, nem vagyok se szúnyog, se vámpír. Sőt, egyesek szeerint egyenesen "szervilis lélek" vagyok és határtalanul béketűrő - de ez már legyen az én gondom.)
Eszemben sincs.
Párbeszéd veled letudva.
Akkor miért Mihály , Gabriel, Raziel, Azrael stb.....a nevük. Férfi nemiszervekkel vannak megáldva.
Földi nőkre vetették szemeiket.
De ez már tényleg nem a fórumhoz tartozik.
Tévedsz; az (ark)angyaloknak nincsen nemük.
Legalábbis a "forrásaim" szerint. :-)
Szomorú az egész, azt hiszem először olyan 18 évesen láthattam talán a filmet (érdekelt a történelem, főként a 20. századi). Valóban szomorú, de akkor is zseniálisan lett feldolgozva az az időszak, én azóta sem láttam olyan filmet, ami azt a korszakot így bemutatta volna. Kifejezetten érdekel pedig. Most voltam ezen a héten Budapesten a Munkásmozgalmi Panteonban, ennél a résznél ahogy elsétáltam nagyon vegyes érzések keringtek bennem:
Nekem már mindegy. :D
Ahányan 'szeretnek' több halálnemet kipróbálnának rajtam szívesen.
"Virág: Szedje össze a gondolatait, segítsen nekünk.
Pelikán: Nekem nincsenek gondolataim, Virág elvtárs. Én ilyesfajta dolgokban teljesen járatlan vagyok."
Sokszor ezt a választ kellene adnom, hogy ne törjék be a fejemet. 😎
Köszönöm, hogy válaszoltál rá. Bár nem lett szimpatikusabb a választásod. Az akkori történelmet nem átélve, csak hallva, a mostani helyzetet is ismerve, az "ítélszek nem vicces emberek. Nem is nagyon magyaros a hangzása.
De nem szívom a véred vele tovább. Szabad a névadás, nem mindenkinek tetszhet egyformán.
🤣
Keményebb büntetésre számítanék tőle, mondjuk karóbahúzás.
Nem tudom, amikor én néztem, akkor mindig benne volt ez a jelenet.
Őze is nagy színész volt.
Felteszem a kérdést, aztán vagy válaszolsz rá, vagy nem.
Miért éppen egy ítélet-végrehajtó nevét vetted fel?
Bár én arra gondoltam így írva a nickneved, hogy Rockerek fan vagy.
Igen, jól tudod. Neki kellett volna felakasztania Pelikán elvtársat, aztán ő is rab lett.
A villamoson Virág elvtárssal találkozott, én többször láttam szintén, arra viszont nem emlékszem, hogy minden részben benne lett volna ez a jelenet, vagy tévednék?
Őze Lajos Az ötödik pecsétben is nagyot alakított.
Kedves doktorom! Nagyon mellényúltál. Többször is láttam. Igaz nem Doktor Kotasz az, aki elsőnek ugrik be a filmcíme hallatán, helyesbítek nekem nem.
Állami ítélet-végrehajtó. Akit a börtön udvaron szólongatnak a történet vége felé. A villamoson való találkozás a vége. Ha nem jól tudom, lehet tovább bombázni.