Mit tegyek? Nem bírom tovább idegekkel (beszélgetés)
Ja, hát akkor biztosan előbbre vagy, ha lenézed azokat, akikről írsz.
Sok olyan ember van, aki igenis tud nemet mondani egy nem megfelelő ajánlatra. De tovább lép, és keres új lehetőséget. Nem pedig kifogásokat keres, mint te.
Ha igaz, amit írtál a nyelvtudásodról, el tudnál helyezkedni. Persze kérdés, milyen szintű az a nyelvtudás.
De nyelvtudás nélkül is sok ember talál munkát, akinek fontos, hogy boldoguljon. Neked - úgy tűnik - idáig baromi szerencséd volt, hogy más hátán cipeltetve magadat, felmentve minden kötelességérzet nélkül, élsz a nagyvilágba.
Te is meg tudnál élni, ha nem lenne büdös a munka.
Mondtam már, hogy csak kifogásokat keresel és találsz.
Akkor most a volt párodnál élősködsz vagy mi van? A 31. hsz arról szólt, hogy: „Ott is hagytam,volt paromhoz visszacuccoltam,ameddig nem talalok valami normalisan fizeto helyet igy legalabb nem kell koltenem semmire kiadasom sincs,nyelek egy nagyot ha veszekedes van. Ez nagyon gaz volt 4 honapig birtam idegekkel ezen a helyen.”
Itt meg azt írod, hogy „10 eve vagyok vele kidobni nem fog.”
Te magad sem tudod már, miket hordasz itt össze.
Én meg naponta találkozom ilyen mentalitású emberekkel, mint te. Valami bajuk lesz, ha akarnának sem tudnának dolgozni, "oszt rínak, mint a fürdős, hogy de nagyon betegek, miért nem jár nekik ellátás. Bacd meg, mennyit is tettél a közösbe?
A másik fele, meg aki zsebre dolgozik, és nyugdíjkör rinyál, hogy de ebből nem lehet megélni. És nem arra gondolok, aki ledolgozott 40 évet és tényleg minimális összeget kap.
Én is így voltam, nem uldogelhettem itthon
Ja és hozzatennem még azt is hogy pont a legrosstabb régióban élek, ahol bármilyen munkát találni egy művészet, még azt se tehettem meg, hogy ahol nagyon rossz volt, onnan eljovok mert aztán lehet csak hónapok v évek múlva találtam volna másik munkahelyet
Nem! Az, ami most van, pont az olyan fajta embereknek köszönhető, mint amilyen te vagy.
Mit tudtunk meg idáig rólad?
Állítólag beszélsz németül és angolul , érettségid van + 1 szakmád. A szakmádat utálod. De nemcsak a szakmádat, hanem úgy egyáltalán a munkát. Magas kereset után áhítozol, de nem teszel érdekében semmit. A volt párod nyakán élősködsz inkább, és saját szavaid szerint kínlódsz a gyerekével, Ne kelljen rezsit fizetned.
Igazán megnyerő ember vagy.
Milyen négy munkakörről beszélsz?
Idáig szó nem volt arról, hogy te négy munkakört láttál volna el egy fizetésért.
Mindig hozzáteszel valamit az eddigiekhez, mert az gondolod hogy azzal szimpatikusabbá válsz. Hát nem.
További ajánlott fórumok:
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?
- Nem bírom idegekkel a munkahelyemen
- Mit tegyek, hogy végre felfogja a párom, hogy a mi kapcsolatunk nem működik tovább?
- Szerintetek mit tegyek a kilencedikes fiammal aki abba az iskolába ment tovább tanulni ahová szeretett volna, most mégis elszeretne jönni?
- Már nagyon sokat fogytam! De most nem megy tovább..mit tegyek?
- Mit tegyek!Lépnem kell, nem bírom tovább!Elválhatok Én?