Mit tegyek, hogy végre felfogja a párom, hogy a mi kapcsolatunk nem működik tovább? (beszélgetős fórum)
Elköltözni,de gyorsan!
Teljesen átérzem a helyzetedet,mivel tapasztalatból /sajnos/ beszélek. Az én férjemnek is mondhattam milliószor,hogy ha nem tud stresszmentes életet biztositani,akkor elhagyom.Azt mondta,jobb is lesz,mert nálam csak jobbat találna.Folytatódtak a napi cirkuszok,amit megelégeltem és egyik este elhagytam.Na akkor értette meg,hogy én nem a levegőbe beszéltem!Utána könyörgött,sirt,menjek vissza stb, de akkor már tudtam,hogy itt és most örökre vége.Csak nekünk nőknek az a bajunk,hogy még várunk és reménykedünk,hogy jobb lesz.De be kell látni,hogy ez csak mindig rosszabb lesz.Én is a vakvilágba mentem el,első éjjel a Barátnőmnél aludtam,másnap pedig sikerült egy panzióba mennem.Nem volt egyszerű,de legalább léptem és úgy élem az életem,ahogy azt én szeretném.
Kivánom Neked,hogy megtaláld a jó megoldást.
teljesen 1 hajóban evezünk csak annyi hogy nekem nincs gyerekem
van 1 élettársam iszik drogozik 1 hetet nem bir ki hogy ne igyon és néha még püföl is!
de már legyürtem vele 3 évet
elég fiatalon keztm vele 12 éves voltam!tudom!már megbántam!elhagytam nagyon de nagyon nehezen,végül is elszöktem felültem a vonatra és haza jöttem pestre a kereszt szüleimhez
aztán lett 1 másik és ö is ugyan ez volt csak nem ivott és nem drogozott,
nem engedett sehova a bolton kivül ütött
de elhagytam és megint össze jöttem ezzel az elsövel
és ugyan olyan mint rég nem változott semmit talán már nem olyan kötekedös
de most ugy néz ki találtam 1 olyant aki normális remélem sikerülni fog vele
és azzonal elhagyom+!!!!!!!!!!csak nagyon nehéz lessz
eddig azért nem hagytam el mert tudom h könyörögni és sirni fog és ugy is megsajnálom
és vissza veszem,de szerelmes leszek és akkor lessz eröm elhagyni!!soha nem volt boldog és ez olyan rossz mindig csak szenvedtem és még csak 17 leszek!!!
Hogy megoldódik- e, azt nem tudom…
De pont te írtad, egy másik fórumon, hogy nincs munkája a párodnak, nyakig vagy az adóságban...
Nem gondolod, hogy ezek is közrejátszanak abban, hogy neked is eleged van mindenből, és neki is?!
Az, hogy nem kellek senkinek...Hát most erre nem tudok mit mondani. Akkor sem adom fel. Akkor elmegyek takarítani, vasalni, mindegy hogy mit csak valamit csinálni.
5 gyereket nevelni felelősséggel kell, mindkettőtöknek
A hétvégén is mondtam neki,de mintha megsehallaná.
nos ilyenkor mi a teendő?
További ajánlott fórumok:
- Megtartsam a fiút havernak, ha a kapcsolat nem működik?
- Epemütéttel kapcsolatosan tud valaki segíteni?Hogy müködik, mit lehet enni utánna, stb?
- Skorpió férfi és bika nő! Tapasztalatok? Működik a kapcsolat hosszútávon?
- Bluetooth-hal kapcsolatban kérnék segítséget! Nem működik a fájl küldés, mit lehetne tenni?
- Hogyan működik a bejegyzés élettársi kapcsolat esetén?
- Milyen véleményetek van a mobil klimával kapcsolatban? Hogyan működik?