Nem ajánlott munkahelyek!!!!! (beszélgetés)
Rehabos melóhelyek nagy része szerintem a támogatás miatt jön létre. Ha nem jár utánad a támogatás, mehetsz amerre látsz. Vagy : árulkodni kell.
Van az a pénz, amit az arra hajlamosak elfogadnak. És nem is sejted, árulkodik rád..
Volt ilyen nagyon is jó ismerősöm, aki azért volt ott, ahol..
Felhívom figyelmeteket, hogy minden kijelentésért a hozzászóló viseli a jogi és anyagi következményeket. Konkrét nevekkel tett kijelentésekből pedig lehetnek jogi problémáitok.
Az ilyen jellegűeket kitöröltem és megkérek mindenkit, mérlegelje a szavainak esetleges következményeit, mielőtt leírja, mert semmilyen felelősséget nem vállalok át senkiért, ha jogi gond lesz belőle.
mlm,boritékolás,otthon végezhető munka,hiperszuper jutalékos rendszerű munkahelyek nálam alapba kizárva.Otthon végezhető munka nincs csak a befizetett összegedet nyulják le nagyon régóta megy ez a fajta embernyuzás.
mlm-bio-csudakrém-aloevara-stb csucsszuper csodát müvelő kencék és egyebek reklámozása-terjesztése...voltam interjun címeket,neveket kértek,majd kijelentették jutalékosan és más keze alatt érhetek el 1-2 év alatt egy átlagon felüli fizetést...köszönöm nem kérem...kamu
Ismerős a név
Munkaerőket kölcsönöz. És szerintem a melósok után kap lóvét..
kezdem elsőként:
Érd hétvégi munka büfé...ha nem ugy ugrálsz ahogy nekik tetszik nem fizetnek ki-mellékesen olyan "főnökséggel"akiknél eszedbe se jut az igazadat hangoztatni!Nem ajánlom!!!A munkavégzést még told meg a váltótársad el nem végzett munkájával!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Olyan betegségem lett, hogy a doki a leszázalékolásomat ajánlotta. Munkahelyről el kell bocsássanak ahhoz, hogy el tudjam inditani?