Nektek mi a tapasztalatotok a síkosítóval? (beszélgetés)
Én a vizesbázisut szeretem jobban.
Abból is most vettem késleltetőset.. ez baromi jó!! :D nem is gondotlam volna..pedig kirpóbáltam már egy párat.de ez nagyon bejött most..:
Akkor mi lenne, elpirulnánk?:)
Szeretünk pirulni!:)
A Megasol EroticX sem rossz, bár jó lenne tudni, hogy miket próbáltatok korábban. A sima vízalapú, illat- és ízanyagmentes síkosítók csak a legritkább esetben okoznak allergiás reakciót; de ha mégis, akkor is, lehet már kapni totál bio, növényi alapú, tényleg minden allergéntől mentes síkosítókat. Igaz, kipróbáláshoz a közel 4e Ft-os áruk miatt neccesek.
Ha beválik, akkor persze nem bánja az ember, de, ha mégsem, az nem esik jól.
Én azt ajánlanám, hogy minden lacafaca nélkül menj be az első gyógyszertárba. Ott mindenképpen lennie kell megfelelőnek. Én is elég nyomi vagyok ilyen téren, mindentől vakarózok, pöttyös leszek, stb. Még a tisztálkodószereket is meg kell válogatnom, de a natúr, vizes alapú Durex síkosító (a 2in1 masszázsgél is) eddig bevált. Gyógyszertárban lehet kapni a Sába és a Gyntima síkosítókat, ezekkel sem volt problémám, de már üzletekben régen vettem, így árakat, választékot nemigen tudok.
Nem is szükség kérdése, de tényleg hozzádob egy kis extra élményt:)
Meg azért néha akad az ember lányának is amolyan "in medias res" hangulata, akkor is jól jön. Menet közben aztán már nemigen kell pótolni:))
Úgy látom Tatjanára már hiába válaszolok, de az ilyen hozzászólásokra valahogy válaszolhatnékom van:SSS
Utáááálom mikor azt mondják, hogy azért kell a síkosító, mert hibás a krapek, vagy a csaj! Mivel nem illik reklámozni, így cikket másolok be inkább.
"A síkosítószerekkel kapcsolatban komoly ellenállásba lehet ütközni egyes férfiak részéről, de sok hölgy is elutasítja, mondván, hogy ő tökéletesen funkcionál, nincs szüksége efféle dolgokra. A férfiak egy része kifejezetten arra esküszik, hogy a hüvely megfelelő nedvessége kizárólag attól függ, hogy ő mennyire bika az ágyban.
Az interneten rengeteg hozzászólást lehet olvasni az egyes síkosítókkal foglalkozó cikkek alatt, amelyekhez vagy azok szólnak hozzá csak, akiknek ezzel kapcsolatban komoly előítéleteik vannak, vagy ténylegesen azt hiszik az emberek a síkosítóról, hogy csak egészségügyi probléma, vagy ügyetlen férfi indokolja a használatát, pedig ez egyáltalán nem így van.
A síkosítószerek célja a hüvely, a csikló, a pénisz, vagy az ánusz síkossá tétele. Segítségével jóval könnyebb a behatolás, és az aktus ritmusa is gördülékenyebbé válik. Élvezetesebb a szex minden formája a maszturbációtól az anális szexig, valamint az első behatolásnál is nagy segítség szűz hölgyek részére. Szexuális játékszerekhez pedig elengedhetetlen a megfelelő síkosítószer használata a bőr irritációja és az esetleges súrlódások okozta hámsérülések elkerülése érdekében!
Hüvelyi szárazság esetén is elengedhetetlen az intim síkosítás, azonban az tévhit, hogy kizárólag a változókorban lévő hölgyeknek van erre szüksége! A hüvely tartós, vagy átmeneti szárazsága bármely életkorban előfordulhat, mivel a menstruációs ciklus alatti hormonváltozások miatt is ingadozik a hüvely természetes váladéktermelése. Ezen kívül a tamponhasználat, egyes gyógyszerek szedése, a stressz, az alkohol, a cukorbetegség és a nem megfelelő fürdő- és tusolószerek is okozhatnak hüvelyszárazságot.
Síkosítót ugyanolyan körültekintéssel válasszunk, mint bármilyen más egészségügyi, vagy kozmetikai terméket! Nem mindegy milyen készítményt vásárolunk anális szexhez, a szexuális játékszerek anyagában is kárt tehetnek egyes termékek, és egyes síkosítók oldják a gumi óvszer anyagát, ami így átengedheti a különböző kórokozókat és nem kívánt terhességet is okozhat."
Lábjegyzetben még hozzátenném, hogy akármelyik Durex síkosítót használhatod bármelyik óvszerhez, mert mind vízalapú. A 2in1 síkosító- és masszázszselé pedig baromi sokáig elég és bár a használati utasításán az van, hogy felbontás után 2 hónapon belül fel kell használni, de nővéreméknél közel egy évi használat után sem mutatta jelét annak, hogy meg akar romlani.
További ajánlott fórumok:
- Mandula műtét előtt állok. Nektek mi a tapasztalat a műtéttel kapcsolatban?
- Álláskeresők!Kiváncsi vagyok hányan vagytok rajtam kívül?Nektek is olyan nehéz, mik a tapasztalataitok?
- Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kapható bébipapikkal, gyümölcsös pürékkel?
- Lányok nektek mennyire zavaró, ha egy húszon éves pasi még tapasztalatlan?
- Angel sounds magzati szívhangfigyelő tapasztalatok. Egyszerűen nem találom a szívhangot. Nektek működött?
- Veet szörtelenítő krém. Nektek bevált? Tapasztalat?