Nektek mennyire szólhat be a pasitok/férjetek? (beszélgetés)
Nekem beszólhat én is gyakran beszólok Neki!
Ezek többnyire humoros csipkedések és nem rosszindulatú megjegyzések.
De ez mind kapcsolat és egyén függő!
én mindent meg tudok beszélni a párommal, azt is, hogy mi a teendő, ha éppen Ő vagy én ne adj isten mindketten rossz passzban vagyunk.
Ez nem tündérmese, és nem is működik magától, dolgozni kell mindkét félnek ahhoz, hogy menjen.
Hivd meg a pasikat is... megismerkedik mindenki mindenkivel, és legközelebb talán nagyobb lesz a bizalom... és mehettek csak csajok bulizni...
Különben nem értem, miért nem engedik el a párjaikat??? Nem bizznak a párjaikban? Hány évesek a barátnőid? A barátaik soha nem járnak egyedül a fiú barátaikkal sehova? Húúú sok kérdés!
Picit más jellegű téma,de érdekelne mások mit gondolnak erről.
Pár hét múlva lesz a születésnapom.A barátnőim akikkel még a tavalyi évben csajbulival ünnepeltük,azóta kapcsolatban élnek,én is. Viszont a csajbulit nem akartam veszni hagyni így első körben így szóltak a meghívások,csak a csajoknak.A barátnőimből páran vissza jeleztek,hogy a párjuk a szórakozóhelyre nem engedi el.Így kitaláltam azt az áthidaló megoldást,hogy jó akkor legyen az hogy nálam csajok összejövünk,majd a szórakozóhelyre eljönnek a pasik is.Na most a barátnőim egy részének ez nem tetszik,viszont a ha nem így lenne a másik része nem jönne el bulizni:-(( Mit lehet tenni most?
Ne is gondolj erre. :D
Mi is néha összeveszünk. Csak megtaláltuk a módját annak, hogy ki tudjunk békülni, és meg tudjuk beszélni a problémát.
Én is hisztizek néha, de akkor felismerem, hogy most hülye voltam, el is mondom neki, és megkérem, hogy most már lenyugodtam, nincs több hiszti, és beszéljük meg.
Vagy ha épp ő hisztizik férfi módra, akkor hagyom, amíg legnyugszik, és utána beszéljük meg.
És ezért 3 év után is remekül működik a párkapcsolatunk.
100 évről nem tudok nyilatkozni, mert még nem is vagyok 100 éves. :)
Én valószínűleg elhagynám,ha még veszekedni,se lehet vele egy jót!:)))
Vannak helyzetek,amiben ki nem állhatom a kúltúrált hangnemet.
Az érdekel hogy más lányt is megbánt e néha a barátja akik már hosszú ideje járnak és ha igen mivel konkrétan?
Mert engem igen és könnyebb lenne ha tudnám nem vaok egyedül.
köszi
Mit szóltok be konkrétan egymásnak? Elmondod?
Ez az ami érdekel.
Nem rossz érzés?
nem értem mi a gond a hisztivel?
egy igazi nő igenis hisztizik néha.
különben is mit nevezünk hisztinek?
de nem akarok veled veszekedni!
csak nem hiszem el hogy itt mindenki mindig leül szembe a párjával és mindent hűűű de komolyan átbeszél. és mindenkinek csodásan működik a kapcsolata 100 év után is és a férfi hűséges és kedves minden nap?
Örülök hogy itt mindenkinek olyan a kapcsolata mint a tündérmese...
Olyanok válaszát vártam igazából akiknek beszól a pasija. Mert biztos hogy van ilyen.
Mi nem szoktunk egymásnak "beszólni". Persze néha előfordul, hogy viccből olyat mondunk a másiknak, amin neki már túl sok, és megbántja, Ilyenkor bocsánatot kérünk, mert szeretjük egymást, és boldoggá szeretnénk tenni egymást. :)
Én csak azon csodálkozom, hogy miért így viselkedtél (hidegen, sértődve stb.) ha megbántott? Ezt nevezik hisztinek. Szerinted ennek megoldásnak kellene lennie?
Szerintem sokkal jobb megoldás, ha leülsz vele szemben, a szemébe nézel, és elmondod neki, (kedvesen, szeretettel, nem pedig hidegen és sértődötten) hogy ez számodra nem volt vicces, és hogy ha ilyet mond, ezzel megbánt téged. Ha szeret, és megért téged, mint ahogy egy jó párkapcsolatban működik, akkor bocsánatot kér, és odafigyel arra, hogy többé ne forduljon elő ilyen. (Persze ettől még megeshet, de akkor már jó esetben elég annyit mondani, hogy ezzel most megbántasz, ő észbe kap, és minden rendben.) Ha pedig a szép szóból nem ért, akkor ő nem a te lélektársad, ezt jobb belátni, és olyannal együtt lenni, akivel valóban boldog tudsz lenni. :)
Nem hiszem, hogy nekem kell nevelnem, nem is kell!!!...Nem szól be, mert jólnevelt... mert a szülei sem szóltak be egymásnak stb...
Szerintem ha két ember szereti egymást, nem bántja a másikat...A kis ugratás, vicc belefér... a durva megbántásról beszélek...
Nálunk is így történik a dolog!
A véleményünket nyíltan elmondjuk..és mindenféle beszólás nélkül meg tudunk mindent beszélni!
Tudjátok csajok, én olyanokra vagyok kiváncsi akik már hosszú ideje együtt vannak.
És hogy miket szólnak be?
Én nem szoktam beszólogatni neki olyan nagyon mert úgy érzem nincs jogom valakit megbántani és mrt úgyis visszaadja.. De bosszúból én is vissza szoktam adni.
Azzal egyetértek hogy nevelés kérdése, de hogy neveled? Én már a kapcsolatunk elejétől ha beszólt valami bántót akkor látványosan megsértődtem hidegen viselkedtem stb. De evvel nem értem el semmit. Akkor mégis mit kellene tennem?
Tudjátok ez "nevelés" kérdése!Célzok itt arra hogy ha hagytátok magatokra kapni,akkor ne csodálkozzatok ha beszól a drágaságotok!
Nálunk ilyen nincs,mindketten kifejezzük és hangot adunk a nemtetszésünknek,természetesen kúltúrált emberek módjára!
Nálunk is én vagyok a szókimondóbb, olykor még cinikus és gúnyos is, ő inkább hallgat és lapít ha rossz fát tett a tűzre...
Nem szokott beszólni, max viccelődni!
További ajánlott fórumok:
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Mit tegyek?Kinek szólhatnék, nagyon undorító dolog
- Volt már valakinek gondja gyermeke pedadógusával? Meddig mehet el, mibe szólhat bele?
- Nektek mennyire számít, hogy mások mit gondolnak rólatok?
- Mennyire szólhatnak bele a szülők a gyerekük párválasztásába?
- Nagyszülő mennyire szólhat bele nálatok a gyereknevelésbe?