Nektek hogy viselik a babáitok az óraállítást? (beszélgetés)
Tegnap nem fektettem le délután és így este 8-kor elaludt. 9-kor már felébredt és kb. 10-kor tudtam visszaaltatni. Hát, egy kicsit elfáradtam:))
Kisfiam még autóban is igen ritkán alszik el.
Szia! Akkor a te kisfiad sem valami nagy alvó:)
Az a gond, hogy nem mindig tudom megcsinálni, hogy ne aludjon délután, mert legtöbbször látom rajta az álmosság jeleit, nyűgös, lefekszik a földre, szóval látszik rajta, hogy álmos.
Szüksége van még a du-i alvásra, csak így nagyon későn alszik el este.
Az én kisfiam 2,5 éves és nagyon későn szokott elaludni, általában 22.30-kor. Hiába viszem el fürdetni 7-kor, akkor is ilyen későn alszik el. Órákig altatom. Ebéd után is.
Amikor volt az óraátállítás másnap du. nem fektettem le és szerencsére már este 8-kor elaludt, ami igen ritka. Ma 9-kor kelt, így most sem vittem el aludni ebéd után, mert nem látom az álmosság jeleit. Nem tudom mi lesz, ha ovis lesz, mert elég későn fekszik este. Pedig kifárasztom, és levegőn is vagyunk délelőtt és délután is több órát.
Nálunk nagyon kötött napirend van. De úgy látom szegény kisfiam a szokásai rabja. Tegnap este 8-kor fürdött, ahogy szokott/de a régi szerint az még 7 óra lett volna/. 9-kor már annyira nyűgös volt, hogy lefektettem aludni és aludt. :D Tehát mindegy, hogy hány óra, a lényeg az, hogy fürdés után az alvás jön. :)
Ma letettem 11-kor, eddig is akkor szoktam, még háromnegyedkor is hallottam, hogy mocorog, de csendben volt. . .
Most már alszik.
jár bölcsibe?
ha nem akkor én 10 percet csúsztatnám a napirendjét és egy hét alatt átállna.
Kedves mindenki!:-))
Nektek hogy viseli az óraállitást a babukáitok??Kisfiam 2 éves, és hát nem is tudom..Nem valami tul viseli a dolgot...Merthát az ő kis szervezete tudja hogyén fél 7 kor akarom lerakni aludni....Holott már fél 8 at irunk az új idő szerint...És hát reggel se jó...
Ti hogy vagytok ezzel??Puszi:ILDI
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adtatok most született babáitoknak?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Hogyan altatjátok délelöttönként babáitokat?
- Milyen nevet adtok a babáitoknak?
- Az óraállítással valóban sokat megspórolhatunk?
- Okos és rádióvezérlésű gépeitek, óráitok hogy reagáltak az óraállításra?