Jézus mindenkinek megbocsátott. mindekiért meghalt. Minden bűn eltörölt. ahol megnövekedik a bűn ott megnő a kegyelem. Mindenkinek joga van a megváltáshoz. Hallottam már, hogy bünözők adták át az életüket Istennek és sok embert Istenhez vezettek. Sok esetben az emberek úgy gondolkodnak, hogyha neki megtudott ilyen nagy bünöket bocsátani, akkor az én büneimet is megtudja. Pál apostol ölte a keresztényeket. Mai mondással gyilkos volt, és Isten mégis kiválasztotta őt apostolnak. Péter háromszor tagadta meg, hogy ismeri Jézust, és mekkora apostol lett. Soha nem tudhatjuk mi emberek Isten mire képes egy ember életével. Én senkit sem zárok ki a kegyelemből. Dávid a paráznasága miatt, mert valakinek megkívánta a feleségét, megölette a férjét. És mégis milyen zsoltárokat írt. Mózes megölt egy egyiptomit. Isten a szívet nézi. Hogy mi van benne.
A kérdésre válaszoltam...Nekem az jelent boldogságot, ha másoknak örömet tudok szerezni!!!
Elég ha rámosolyogsz emberekre és ők visszamosolyognak rád, vagy átkísérsz valakit a zebrán, vagy veszel valami apróságot valakinek, akiről tudod, hogy már régóta szeretne egy olyat.....stb..ez mind boldogság!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.