Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be? (beszélgetés)
Arc azaz pattanasokra mindent kiprobaltam de ami tenyleg jo az a CLINIQUE eleg draga de nagyon jo!
Testapolobol is mindent kiprobaltam de a sima kek Nivea valt be legjobban, kezkremnek is Nivea. Szem, szaj festekek meg epp ami jon de inkabb avon vagy oriflame az a legegyszerubb es legelerhetobb, cellulitiszre es alakformalasra sinten Nivea!
Így már nem vészes az ár,hiszen az éjszakai és a nappali krémem együtt többet tesz ,ki havonta,mint 15 ezer.Regisztált vagyok.
Kár,hogy nem tudok egy pontos,részletes leírást kapni erről a termékről. Még kutakodom.
Változó!
Arckrémben: a Nive nyerő nálam.
Testápolóban: DM-ban kapható Balea termékek + Avon
Tusfürőben: Palmoilva
Hajápolás: Schauma
Sminktermékeim többsége Avonból, Faberlicből származnak.
A 3 db age Loc 40 ezer ft korul van,de nem akciosan.Ha beregisztralsz a ceghez,olcsobban megkapod.Egy boboz egy honapra eleg,tehat 3 havi adagrol szol.Igy is huzosnak gondolod??Arrol nem is beszelve,hogy mit tud!!Probald ki!
Es a tobbieknek ajanlom a termeszetes alapu kozmetikumokat.Latom itt leirva,hogy kinek mi valt be.Lehet,hogy latszatra meg vagytok vele elegedve,de tartosan ra megy az egeszsegetekre!!DE NAGYON!!Nezz utana,mi van benne! Koolaj-szarmazekok stb.A golyos desodorok 30%-a mellrakot idezhet elo!!!Es meg sorolhatnam!!
Sziasztok!
Én a L'occitane termékeit imádom! Valami eszméletlen jók a testápoló krémjei, de a többi is, mondjuk a hajápolók...
Szia!
Nem ismerem a NuSkin termékeit! Milyenek? Írnál róluk néhány szót? Nekem a Mila d'Opiz cellulit kezelései jöttek be, s otthon is használom a feszesítő testápolóját!
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet?
- Bíró Ica 2. // Neked hogyan váltak be a tornái?
- Aki ismeri a magyar Solanie professzionális kozmetikai termékeit, mi a véleménye róluk?