Neked mekkora volt a babád 32 hetesen? Végül mekkora súllyal és centivel született? (beszélgetés)
Nagyon gratulálok :) :) :) Jó egészséget nekik, és köszönöm, hogy megírtad. :)
Tegnap én is voltam a saját orvosomnál végre, és azt mondta el lett mérve pénteken a gyors ultrahangon... Sokáig méregette majdnem 1900 gr, és nincs lemaradva egy héttel sőt tartja a plusz napjait ahogy az elejétől kezdve :)
1765 g volt 32 hetesen.36 hetesen mar majdnem 3 kg mertek,végül 37 hétre született 2550 h szoval fel kg tévedtek mínuszba,ami Sztem jelentős!kisfiu,es nekem is azt mondtak h egy héttel kisebb.nem is lett túl nagy baba,de ahogy anyukám mondta a kis súlyú babák nagyon életre valóak féléves korára,megháromszorozódott a testsúlya!!mostmar majdnem 2 eves es több mint 11 kg.:)
Az a tapasztalatom ha nem túl nagy a pocak a baba se túl nagy,igy volt nálam is,a szomszédnak is pici pocakja volt ,neki is majdnem 3 kg mondtak az UH a babát es most hoztak haza alig ket kgval.szoval ennyit az UH.
Boldog babavarast:)
Gratulálok :)
Megköszönném! :)
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt.
Felhívtam délután az orvosom, és szerinte egyáltalán nincs lemaradva úgy van súlyra ahogyan annak lennie kell. Kíváncsi leszek kedden mit mérünk. Mert mondta, hogy ha egy centivel is arrébb mérnek, már borul az egész.
Én ugyan csak 4 éve szültem de soha nem mondtak becsült súlyt.
A 35.héten mondták hogy a fejmérete alapján fiú,és a 39. héten megszületett a lányom 2800g-al és 51 cm-vel.
Én nem mondanám hogy ezek a becslések mérvadóak lennének.
BPD: 7,84 cm
OFD : 10,04 cm
HC: 28,19 cm
Ac: 26,10 cm
FL: 5,78 cm
becsült súly :1580 gramm.
41 cm
30 hetesen készült ez , szeptember 1-jén fekszünk be és akkor kiderül mekkora lesz
Uh: 32+6
Bpd 85,4
Fl 63,4
Ac 282,5
Becsült súly 2013 gramm
40+0ra született 3290 grammal és 50 cmvel. Fiú
32 hetesen kb 1800 grammnak kellene lennie
Nem tudom.
Akkor még nem volt ultrahang.
Ma már harmincon túl, 173 cm magas és 68-70 kg.
Ma voltam a 32. ultrahang vizsgálaton.
BPD:80mm
FL: 57mm
AC: 269mm
Becsült súlya pedig: 1682 gramm.
Lepény áramlás tökéletes.
Kislány lesz.
A vizsgáló orvos azt mondta egy héttel le van maradva... az én orvosommal pedig csak kedden találkozom...Kíváncsi lennék mások tapasztalataira.
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Hanyadik héten szültél? És milyen súllyal született a babád?
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Kis súllyal született babák:( Mi okozhatja?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?