Nehéz légzés. mitől lehet? kinek volt hasonló? (tudásbázis)
Nekem vasárnap kezdődött a hasonló probléma. Alig kaptam levegőt, olyan érzésem volt, mintha valaki ülne a mellkasomon. Nagyon szorított. Borzalmas érzés. Babát várok és nem igazán tudtam mire vélni a dolgot. Hétfőn elmentem a dokimhoz, kedden már a kardiológián kötöttem ki. Nekem a vérnyomásom okozta a gondot. 2 féle gyógyszert kaptam Szívritmus szabályzásra és pulzuscsökkentésre.
Most már minden rendben, aludni is tudok.
Mindenképp forduljon orvoshoz, akinek ilyen jellegű problémája van.
Igen, sokaknak a száraz idő a rosszabb.
De itt egy hegylakó bácsi szintén asztmás, és nála sem mutattak ki allergiát, és nála is a pára tesz be inkább.
A fene sem érti ezt. Végülis az asztma is nagyrészt pszichoszomatikus. Pláne, ha adott esetben az allergiát sem lehet kimutatni.
Hehe.. :D ..és mégis sz@rakodnak a szerveim. Bár tényleg most egy szavam se' lehet, mert hetek óta minden rendben van. Manapság már nem függ az életkortól.
Szeretek itt lakni, de eladó tábla van a házikómon. :( :) Egyik szemem sír, a másik nevet. Pont ma mondtam, hogy valaki itt nagyon boldog lesz! .. és én is, csak máshol. :)
És te is annyira fiatalka vagy és mégis:(Nekem a napsütéses idő teszi be a kaput...felszabadulnak a pollenek...
Még mindig imádsz kint lakni???
Jaj, már itt a következő hozzászólásomban mindenképp Téged akartalak üdvözölni! :) Szóval nagy puszi Neked!!! :)
Kecsik jól vannak, nőnek, mint a bolodgomba! :)
Amúgy össze-vissza vizsgáltak, nem vagyok allergiás semmire. Meg adtak allergia-gyogyit is, de az sem használt semmit az ég világon.. :S
Nekem amúgy akkor rosszabb, ha párás a levegő. Olyan, mintha egy nagydarab ember csimpaszkodna rajtam.. Szóval tudom, milyen sz@r..
Bocs, hogy közbeszólok, csak eszembe jutott valami! Nézd meg a pulzusod! Ha gyors, akkor a stressztől van a nehézlégzés is!
(Nekem is évek óta stresszes az életem, de csak pár hónapja jönnek rám ilyen pánikrohamszerű vackok-nem "igazi" pánikroham, meg nagyon ritkán van szerencsére, viszont sz*a*r nagyon. Helyes légzéstechnikával csillapítható!
Ilyen fújkálós vizsgálaton voltál már? Mikor erősen kell fújni egy ilyen bigyóba?
Légzésfunkciós vizsgálatnak hívják talán..
Szia!
Tök ugyanez szokott lenni, már több, mint 2 éve mindig előjön, de nekem meg minden szervi hülyeség pozitív lett.
Elvileg asztmás is vagyok, de egyik gyogyi sem hat, elvileg nyelőcsőgyulám is volt, (attól is lehet nehézlégzés, ha feljön a sav), de a savgyogyik sem használtak a légzésnehézségre.
Tehát megint ott vagyok én is, ahol a part szakad.. (bár az elmúlt pár hétben minden rendben kopp-kopp)
Nézesd meg magad a biztonság kedvéért holnap 1 orvossal! Ártani nem árt, ha kizárják a szervi betegségeket!
Ha az negatív, akkor marad a stressz hatása! Akkor pedig találd meg a módját a stressz kezelésének, hogy ne legyenek ilyen rossz mellékhatásai a dolognak!
További ajánlott fórumok:
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- HPV vírus miatt vannak szemölcseim az intim tájékon, van valaki, akinek hasonló panasza van? Mit lehet róla tudni?
- A tüszős mandulagyulladás miatt is lehet nehéz a légzésem?
- Nem értem, hogy mi lehet. Volt már valaki hasonló helyzetben?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Mi lehet ez a nehéz légzés?