Nehéz egy frissen végzett óvodapedagógusnak elhelyezkednie Bács megyében? (tudásbázis)
Nem hiszem:( Most az egyik ismim is tanító diplomával a deic.mannba eladóként dolgozik.(
De azért ha ezt szeretnéd csinálni igazán, akkor vágj bele, aztán hátha szerencséd lesz.
Unokahúgom úgy nem tudott elhelyezkedni, hogy az anyja a főóvónő a környéken. Szerintem ez mindent elmond..
Azt nem tudom mennyire van szükség plusz ovira, kevés a gyerek, és gyorsan átpasszolják inkább az iskoláknak, így van hely, az meg nem lényeg, hogy a gyerek nem feltétlen iskolaérett még.
Gondolkozom, hogy milyen főiskolai szakot válasszak. Az én városomban óvónőképző, csecsemő- és kisgyermekgondozó valamint tanító képzések vannak. Szeretném olyan szakmabeliek véleményét olvasni, akik benne vannak a körforgásban és van róla tudomásuk, véleményük, hogy manapság és az elkövetkező 4 évben kb. mennyire lesz nehéz ebben a szakmában elhelyezkedni?!
Melyik szakma keresettebb ezek közül?
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Tanító vagy óvodapedagógus szakma a jobb?
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Férfi óvodapedagógus
- Vendéglátásban dolgozók fóruma - avagy milyenek manapság a lehetőségek, pénzkereset, elhelyezkedés, stb.:)
- Tud valaki olyan asztalost Budapesten, aki mellé elhelyezkedhet egy frissen végzett bútorasztalos?