Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét? (beszélgetés)
:D
Az Operaház fantomja Nightwish-től a világ egyik legszebb dala!
www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
Ha ezt valaki nem teljes hangerővel hallgatja, akkor inkább ne is hallgassa.
Van persze az a réteg aki iq mentesen is eléldegél. Csak na a sztereotípiák elérnek olyanokat is akik nem érdemlik. Szeretem a zenét, szeretem hangosan hallgatni is de azé értelmes keretek közt. Meg én. ZENÉT hallgatok nem szart. Akiket te említettél azok az utóbbi kategóriát hallgatják :-D
Amúgy tegnap normális hangerőn hallgatom a Nightwisht, anyum meghallotta az I had an angelt és majdnem maxra tolta a hangerőt :-D hát tehetek én erről?? :-D
Jaj, mikor a nőietlenség látszatától tartva túlhangsúlyozza a női sajátosságait valaki. A FÉRFI
gyengeség látszatától félve huligánkodni kezd:))Szerintem is beteges ez a viselkedés ,csak szépen,halkan.XD Mindent fontos megmagyarázni?:))
Szerintem arra gondolt, hogy a menő belvárosi ügyvéd - útban a villájából az irodájába - nem bömbölteti a tanyatechnót a Dzságuárban. Ellenben a használtruhaboltos pici fia a lízingelt, dízel bömciben igen... :DDDDD. De egyik sem igazán perifériára szorult... legalábbis nem anyagi értelemben. :P
Aki hangerőt akar a kocsiba, az szóljon... sipolósra lázítom a dobbabeömlőt a ciberén (vagy nyitottra váltok) és a fülecskéje mellé parkírozva a lámpánál pár röpke perc alatt a 4hengeressel - 12 000es fordulaton - úgy megcsengetem a dobhártyáját, hogy aztán órákig lesz miért bömböltetni a mórningsót :))) (- a szolgáltatás megrendelhető a .... telefonszámon :))) )
Hehe :D
Egyik ismerősnél full hangerőn tomboltattuk a zenéket. Majdnem lerobbantak a polcok a környékéről (fal is berezonált nem kicsit)... Szomszédok örülhettek :D
Strandra menet is mindig rockot, metált hallgatunk (bekanyarodunk az utcába, ajtó ablak kinyit, erre a környék hirtelen odabámul a nagy hangerőre ami megcsapta őket)
+++
Amúgy ajánlom a figyelmedbe: [link]
Pontosan mire gondolsz? :D
Én nem akarok autót. Azt nem fogom kipróbálni, egész biztosan nem.
Kicsit néha én is ablakot nyitok.
A szemközti házban lakók zenei ízlése nem egyezik az enyémmel, de ha rányomják, csukott ajtó-ablak mellett a basszus még itt is érezhető, csak a dung-dung, dallam nem.
Hát kapnak néha az enyimből, ha jobb az idő... :D
Én mindig,mindenhol bömböltetem a zenét?
Miért?
Csak...mert szeretem a zenét,és imádom a szomszédomat idegelni:)
Én sikeresnek tartom magam, igyekszem nem agresszív lenni, primitív sem vagyok, de sosem volt autóm.
Nem is értem.
És nem bömböl, csak hangosan szól
Bezzeg anno, ablakok le, napszemcsi fel, könyök kilóg, szél borzolja a hajat és figyeltük hogy ki figyel
Mert ha ránk se hederitenek, nem ér az egész semmit
:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Magassarkú és az autóvezetés
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Nem bírom már hallgatni!!
- Én nagyon szeretem a régi szép dalokat hallgatni, és ti?