Néha a tegnapi harisnyámat veszem fel az irodába, lusta... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
nem kell magadra venned mindent,amit írok ;)
sajnos van,aki így mos ruhát,ha hiszed,ha nem ,beleülök este a kádba,közben kimosom a szennyes bugyimat is.Mikor ezt mondta nekem egyszer valaki,a hányinger rámjött,de felőlem mindenki azt csinál amit akar,csak gáz,hogy ezzel még el is dicsekszik :D
Kérdésedre is válaszolok,bár nem kapcsolódik a témához:nem ,nem ülök minden este fürdőkádba.Sőt,még minden héten sem,mert van ,mikor naponta kétszer vagy akár többször is lezuhanyozok ;)
Harisnyáról van szó, aminek a tartósságát növeli, ha szappannal mossák. Zuhany alatt hol találkozol a szennyezett vízzel?
Nagymosást persze, hogy nem végez senki fürdés közben.
Kis képzelőerő, gyakolatias gondolkodás...
Te minden este tele fürdőkádban fürdesz?
Igaz!
Soha nem volt büdös a lábam,és izzadság szagom sem volt.
A levetett fehérneműm patyolat.
Nyilván nem veszem "vissza",de akár megtehetném.
Ne már 😄
Én is egyszer viselek alsóneműt/harisnyát de nem azért mert büdös.
fürdővízben mosni ruhát,esti fürdés közben??
biztos ki nem mosnám a szennyes ruhámat ilyen módon 😣
Valóban nagyon megterhelő lehet mosógépbe dobni. Nekem pl van 15 perces gyors mosásra program.
Egy előnye biztosan van a dupla hordásnak, a közeledbe se megy senki 🤣
a lustasäg nagy ur...
rä se hederits, elöfordul
ott alul senki sem fog szagolgatni
Szerintem 2 perc, kimosni esti fürdés közben, ha nincs másnapra tiszta.
Egy nőnek (aki irodában dolgozik) általában annyi harisnyája van, hogy két hétig naponta tud tisztát felvenni.
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk:
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- A tegnapi Luca féle meccs, még bemutatómérkőzésnek is gyenge lett volna!
- Munkanélküli lettem, kínomba elmentem 2 hónapja egy ingatlankövetítő irodába értékesítőnek. Sokan lenéznek emiatt. Tényleg ciki ez a szakma?
- Tudja valaki, hogy milyen teával gyógyult meg Papp Olivér? (A tegnapi frizbiben volt vendég és állítólag kigyógyult a rákból)
- Ez a tegnapi focimeccs abszolút nem volt akkora fölényes...