NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek) (beszélgetés)
Én is indulnék ismét.. Múltkor nem nagyon voltam aktív...
Sziasztok!
Azt meg szabad kérdezni hogy hányan kezdtétek el ezt a versenyt, és hányan fejeztétek be ténylegesen? Kíváncsi vagyok, hányan maradtak el közben. Köszönöm.
MÁR 20-AN VAGYUNK AZ ÖTÖDIK VERSENYBEN!!!! GYERTEK, GYERTEK, GYERTEK!
Inditottam, gyertek át!!!:)ugyanez a cim csak Ötödik-kel:) innen bemásoltam a szabályokat az elejéről:) 7-től indulunk hogy azért gyüljünk össze páran
A napló, amiben a képek és adatok lesznek göncölnél, az titkos lesz, ahogy eddig is, és csak az léphet be aki versenyez.
Jó, én személy szerint zártnak örültem volna, de ezzel egyedül vagyok, nem baj, a többség akarata érvényesüljön.
Sajnos annyi visszaélés volt már akár naplókkal, akár egyéb hozzászólásokkal, és bárki elérheti ha rákeres google-ben, hogy én nem szívesen írok személyes dolgokat ki magamból,még ha diéta és mozgás is a téma, bár eddig megtettem részben, de inkább a titkos naplómba, nem fórumokba.
Azt sem tudom biztosan, hogy jövőre mennyit tudok majd Hoxázni a munka után.
Szerintem sem érdemes zártat. Egyrészt nem titok, másrészt úgysem jött ide eddig sem senki kötözködni. Ha valaki beugrik és kedvet kap, csatlakozhat.
Szerintem felesleges zártnak lennie a fórumnak. Így, hogy nyitott talán többen kedvet kapnak, hogy csatlakozzanak, miközben olvasgatnak minket. De a napló ami tartalmazza a képeket, az maradjon továbbra is zárt, ill. a súly összegzés is.
Jaj még nem indult bocsi, de igyekszem, zártat kéne?
Sziasztok, szerintem az új fórum legyen zárt, de ez csak egy javaslat.
Hali!
Elindult már az újabb fogyiverseny fóruma? Nem találtam, gondoltam hátha elkerülte a figyelmem. Majd ide rakjátok már be hozzá a linket.
Köszi
Boldog Karácsonyt mindnekinek, jövőhéten elindítom az új fórumot úgyis dolgozni fogok, bár munka sztem nem nagyon lesz na mindegy....pusz mindenkinek
Hétvégén már rakom fel az új ruháimat. Eddig egy szép kék pulcsit vettem. Igazi csajos! :D
Köszönöm, azért a nap végére mégis önmagam lettem, és befaltam még 1 egész zacskó puszedlit este, de így sem értem el a napi 1500 Kcalt. Ja és úgy hozzászoktam a 3-4 óra alváshoz, hogy mivel korán lefeküdtem fél órája felébredtem, hogy reggel van :), és viszonylag ki is pihentem magam. Én úgy vagyok vele, hogy a saját harcomat már megnyertem:), ami valljuk be nagyon nagy szenvedés volt, és nem csak nekem, az összes évfolyamtársam így van vele. Sőt! Na mindegy, mától fogyi, reggel mérlegelek, és igyekszem írni a naplómban a kajáimat, úgyis ráérek:)
Nagyon ügyes vagy - és értem ezt most természetesen a diplomára, az állásinterjúra, de arra is, hogy nem holnaptól, hanem MÁTÓL változtatsz. Szuper hozzáállás, a következő versenyt tuti te nyered!!! Én nagyon drukkolok!!!
Akkor most már példaképek lettetek számomra: Henkoki, Bbibe, Göncöl :), ugye tudjátok, hogy januárban én is biztos induló leszek az 5. versenyben, lesz honnan fogynon:), vagyis már van. És nem holnaptól kezdem, hanem már mától: annyi mindent csináltam, hogy alig ettem. :)
Sziasztok,újra benéztem jó régóta nem voltam, gratulálok a dobogósoknak:), nagyon ügyesek vagytok!
Bár én sajnos kb plus 10 kg-val zártam a fogyókúraversenyt, de lediplomáztam végre, és ma már voltam egy állásinterjún, bár az akkor 2 csoda lenne, ha még állást is kapnék:) De a mai nap után semmi nem lehetetlen. :)
Ez egy szuper kérdés.Engem is érdekelne!:)
Hali Csajok! Mikor indul a következő verseny fóruma?
Csajok, akkor jöhetnek a fotók az új ruhákról. ;o)
Göncöl, Te is ruhákat veszel? :o)
Én még ott tartok, hogy 56-os helyett kell 46-os, vagy ilyesmi, de pontosan nem tudom, mert eddig csak összébb vetettem a gatyáimat, hogy ne kelljen minden hónapban új ruhatár. De a végtelenségig ezt sem lehet csinálni :-SSS. Szóval tuti, hogy én is ruhára fogom költeni a nyereményemet! :-)))
Én is megkaptam és 46-os nadrág helyett 40-es nadrágot fogok venni! Már rám fér! Az összes nadrágom nagy rám. :D
Megkaptam a pénzt! Köszönöm! :-)))
Első-második helyezettnek utaltam, göncölkének is utalnék, ha megdobna számlaszámmal. :)
Sziasztok! Köszi mindenkinek és persze én is hatalmas gratulákat küldök! Nem vesztem el, csak anyumék most jöttek haza Németből és velük voltam elfoglalva. Amúgy még ők is meglepődtek a változáson, pedig néhány hónapja láttak. :-)))
Azért még van miből lefaragni, szóval várom a következő versenyt! Cupp!
Hm lehet csinálok én is képet majd olyat.
Igyekszem:)
köszi gEsztianyu:)
Sziasztok!
Gratulálok Mindenkinek, akinek sikerült elérni a célját, illetve valamennyivel közelebb kerülni hozzá!
Januártól újult erővel (remélhetőleg nem + kilókkal :D) belevágunk a lecsóba ismét :).
Henkoki, Bbibe, Gönci: Nektek külön gratula!!!!!!!!
Puszi: Anita
az első mondat után egy kérdőjelet képzeljetek oda :)
További ajánlott fórumok: