Negyedik baba a családban (beszélgetés)
Sziasztok!
Sikerült a baba,majd kb 2-3 hét múlva megyek orvoshoz is.
Remélem minden rendben lesz.
Vikianyu azt hiszem gratulálhatok a kisbabához :)
Kisfiú vagy kislány?
És milyen az élet így 4 gyerkőccel?
Igazad van :)
Mikorra várjátok a picit ?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Erre mi is gondoltuk hogy ne legyen egyedül a kislányom,csak jó lenne neki is egy korban közelebbi tesócska is :)
Családban született 10-6,5-3 éves gyerekek után egy ikerpár, tehát 5 gyermekes család lettek.
Nagyon nagy szeretettel várta őket mindenki. A 3 éves mondta 2 nap után, most már vissza is vihetnék őket a kórházba, nem kellenek. Aztán túllépett rajta, szerette nagyon az öccseit és szereti a mai napig. Nagyon összezárnak, védik egymást. A nagy 19 éves egyetemista már, és lássatok csodát szeretne még testvért. :)
A házasságuk nem ingott meg cseppet sem. De igaz, nem voltak az ikrek még egy évesek sem, de már többezer km repültek. Hétvégeken kirándultak nagyokat. A nagyobbakkal volt külön anya, vagy apa nap, hogy a lelkük ápolva legyen. Tehát anyagilag és érzelmileg mindenkinek megadatott annyi, amennyi előtte volt. Érzelmileg egy nagyon szoros kötelék alakult ki a családban.
Ha nálatok is mindenki szeretné, sok boldogságot hozzá!
Nekem nincs 4 gyerekem, csak kettő, de azért leírom, amit gondolok.
Ha együtt tervezitek, nagyon szeretnétek, anyagilag is belefér, akkor biztos jó lesz! A nagyobb gyerekeknek már teljesen másféle figyelemre van szükségük, mint a kicsiknek. Gondolj bele, mire megszületne, már 16-17 éves lenne a Nagy, 14 körül a Második, őket már nem kell kísérgetni, logisztikázni velük. Persze kell a lelküket ápolni, kellhet a tanulásban segíteni nekik, jól szeretni őket, közös programokra is lehet igényük, de ez teljesen más tevékenység, mint a két kicsivel. Szerintem, ahogy a két nagy mellett megoldjátok a kicsivel, úgy két kicsivel is meg fogjátok oldani. Hajrá!
Sziasztok!
Egy anyuka vagyok 3 gyermekkel.
Volt egy kapcsolatom ami tönkrement abból a kapcsolatból született két fiam. Ők már 15 és 12 évesek.
10 évig egyedül voltam velük, míg egymásra nem találtunk a jelenlegi párommal. Született egy kislányunk,1 éves múlt.
Tervezünk még egy babát,nagyon szeretném,viszont van hogy megfordul a fejemben,biztos jó lesz e ?Milyen lesz négy gyerkőccel?Lesz e elég időm a másik háromra?
Szóval érdekelnének más négy gyermekes szülők tapasztalatai,nektek is voltak e ilyen ,, félelmeitek",milyen négy gyermekkel az élet? :)
További ajánlott fórumok:
- A családban úton van egy baba, akiről az 5. hónapban állapították meg, hogy vízfejű
- Terhesség alatt stresszelt valaki sokat, sok volt a családban a veszekedés? Lett valami baja a babának, mikor megszületett?
- Született az utóbbi időben kisbaba a környezetedben, családban? Hogy hívják?
- Bővölő nagycsalád, harmadik, negyedik, ötödik babát tervezők. :)
- Baba született a családban. Fehér csíkok vannak a hajában. Mitől lehet? Tündéri így is :-)
- Skizofrénia örökölhető? Sajnos van a családban, remélem babánk nem örökölte.Mik a tünetek hogy időben lépni tudjak?