Nászajándék ötleteket várnék (beszélgetés)
Én mindenképpen valami élményt ajándékoznék. Akár koncert, színház, sétarepülés...
Amit felejtsél el az a szebbnél szebb fotóalbumok. Nyáron volt az esküvőnk, kaptunk 8 db esküvős fényképalbumot, mindegyik nagyon szép, de ennyi esküvős kép nincs, mást meg nem akarok belerakni. Ugyhogy ebből okulva én fotóalbumot soha senkinek nem fogok venni :)
Esetleg ha van róluk családi fotód akkor abból is ki lehetne okoskodni valamit.
A gyerekfelvigyázás nem játszik, mivel a kislány akkor lesz kb. 3 és fél, és eddig kb. 3x találkozott velem.
Nem tudom, mennyit szánok rá, az az ajándéktól is függ...
ajándékutalvány valamelyik játékboltba, üdülés.
Nem rég voltam lagziban, ott turmixgép dobozában, ami nem volt becsomagolva tették bele 1000 és 500 Ft-os címletekben a pénzt a pár közeli barátai. Nagyon vicces volt. :D
Egy régi kollégám meghívott az esküvőjükre és a lagziba.
Nagyon jó a kapcsolatunk, igaz, ritkán beszélünk, még ritkábban találkozunk. De olyan barát, akire számítani lehet.
A menyasszonnyal 7 éve vannak együtt, a kislányuk 3 múlt. Saját lakásban laknak, ami be van rendezve, felújítva.
A "pénzt" válaszoknál kreatívabb ötleteket várnék!:)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ötleteket várnék hogy mit érdemes vinni vendégségbe. (húsvétkor)
- Milyen vicces nászajándék ötleteket tudtok?
- Segítsetek!! Ajándékötleteket várnék egy hatvanéves közeli kedves családtagnak!
- Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára.
- Tefal párolóedény...miket "főztök" benne? Jó ötleteket várnék :)
- Figurás torta ötleteket várnék!