Nasi születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nasi születése
Voltam egyszer kétszer gondozáson, dietaztam is de nem grammra pontosan.
Szerintem nem volt a cukrom vészes. Elfelejtettek közölni hogy a terhelés előtti napon ne egyek meg egy csomó gyümölcsöt, mert az felnyomja a cukrom.
Csináltak cukor profilt is. Napi 6vérvétel. Teljesen jó volt.
Úristen :D el tudom képzelni.
Nekem nem ment szét, kész csoda. :D pedig nem is kentem semmivel.
Így van!
És akkor képzelj mellé egy örökmozgó 2,5 évest!
Akit még baleset is ért, így egyedül kellett vinnem utolsó hónaposan is a klinikára mindig kontrollra, vonat+metro+busz.
Emellett bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, ...stb.
A hasam sajnos szétment.
Neked?
Az nem semmi :D gartulßlok
Igen akkor tudod milyen. Kicsit kivagyok mikor a 2kilós babákkal "szenvednek" a kismamák! Ne vegye magára senki.... Meg nem mártírkodas de most komolyan lehetne nehezebb is. :D én tudom. És így is elég aktív voltam, nem feküdtem egész nap. Utolsó hetekben függönyt raktam le-fel...
Nem mondom hogy nem panaszkodtam, de kibirtam úgy hogy a saját súlyom se piskota . :D
Gratulálok!Két lányom van, egy 2,5 éves, és egy 3 hónapos.
Az elsőt Görögországban, a másodikat már Németországban szültem, mindegyik császár.
A második 4820gramm volt...így van némi fogalmam arról, milyen a hatalmas pocak.:-)))))
De megcsináltuk!, és büszkék vagyunk, ugye?:-)
Az volt :) igazából egyik szülés se jobb a másiknál. De hogy én miket láttam a szülőszobán.... :/ ott nem szokás becsukni az ajtót!?! :/
Úgyhogy eléggé beparáztam előtte....
Oh, wow mekkora pocakod volt.:))
Nem csodálom hogy már megváltás volt a császár:)
Megnéztem a képeid és tényleg hatalmas pocakod volt.:) Van utolsó napokban készült képed?:)
A kislányod meg mint egy angyalka. Csodaszép.:)
Nem is érdekelte őket a vérnyomásom. Inkább a cukor miatt aggódtak. Nehogy a babának az leessen vagy nem tudom. A vernyomasomat azt mérték közben folyamatosan.
Ugyanolyan értékek voltak a CTG-n mint előtte 1hétig, csak gondolom a 4napos ünnep miatt gyorsan kiszedték.
Amúgy igen eléggé szeretik a császárt az orvosok, minthogy végig kelljen várni a vajudast. De itt több dolog is közrejátszott gondolom ezert is lett császár. Legalábbis ezt mondták. Vérnyomás, cukor, baba mérete és a lepeny sem volt jó állapotban már.
Igazából nem is volt időm felfogni, meg sopánkodni hogy mi lesz, hogy lesz. Örültem hogy végre kint lesz. És úgy vagyok hogy a következot ha minden rendben lesz, megpróbálom megszülni. :)
Gratula!
Szeretem, hogy nem úgy beszélsz a császárról, mintha valami hatalmas tragédia lenne - pedig ahogy olvasom nem volt egy leányálom :)
Gratulálok a kislányodhoz!:)
Nekem fura ez a hirtelen császár. Természetes út benne sem volt a pakliban??
2012. márciusban a születésnapomon végre végre két csík jelent meg a teszten. Életem legjobb szülinapi ajándéka volt.
Ugrás a teljes írásra: Nasi születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?