Narancstorta recept
A Narancstorta hozzávalói:4 tojás
15 dkg cukor
4 db naracs
15 dkg liszt
1 sütőpor
Krém
1 vanilia puding
25 dkg margarin,
2o dkg cukor
1 tasak tejszinhabpor+ tej
A Narancstorta elkészítési módja:
A tojás fehérjét felverjük,félig beletesszük a cukrot tovább verjük majd a sárgáját, egy naracshéjját belereszelünk lisztbe elkevert sütőport és összekeverjük egy tortaformát kizsirozunk és bele öntjük megsütjük. Közben: meg főzzük a pudingot 4 dl- tejjel vagy 5 dl tejjel de akkor 1 evő kanál lisztet keverünk majd bele reszelünk egy narancshéjját,1 levét meg a cukrot is belefőzzük. a margarint is kikeverjük simára éa a kihült pudinghoz adjuk, simára kikeverjük a piskotát kettőbe vagy 3-ba vágjuk és a krémmel megtőltjük. Majd tejszinport habbá verjük és bevonjuk a tortát Tetejét narancsszeletekkel diszitjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. nov. 28. 17:50
A narancstorta elkészítési módja és hozzávalói.