Narancsos pulyka recept
A Narancsos pulyka hozzávalói:15 dkg pulykamell,
1 db narancs,
1 kávéskanál barna cukor,
1 teáskanál olaj,
sült csirke fűszerkeverék,
fahéj,
A Narancsos pulyka elkészítési módja:
A pulykamell csíkokat befűszerezzük, és fél órára félretesszük. A forró olajon serpenyőben átpirítjuk minden oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt szafton a barna cukrot megpirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, amit előtte alaposan megmostunk, és jól összekeverve, még 5 percig együtt pároljuk. Tálalás előtt a pirított pulykamell csíkokkal összeforraljuk, majd őrölt fahéjjal megszórva tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. ápr. 10. 09:12
A narancsos pulyka elkészítési módja és hozzávalói.