Nappaliba való ötleteket keresek (beszélgetés)
Az is feldobja a teret, ha az alap színek mellé választasz egy élénk színt, amit a kiegészítőkben használsz.
pl itt láthatod:
Azt írja ablak nincs, de van szélesebb ajtó. Gondolom teraszajtó vagy erkélyajtó.
Itt vannak barna falas nappali képek, nézd meg. Jól fel lehet dobni képkeretekkel például. Előny, ha a plafon világos, szép a fehér díszcsík a plafon alatt a barna fallal.
Minek a nappaliba ágy?
Hány m2 ez az ablaktalan szoba?
Egyben ebédlő is, hogy ebédlőasztal és székek is kellenek bele?
Mivel lesz megoldva a megvilágítása?
Én sok időt nappal nem szeretnék eltölteni egy ablaktalan, sötét szobában. Nincs rá valami más megoldás, hogy máshol legyen a nappali, és ennek a szobának más funkciója legyen?
Nem tudom. Ha úgy alakulna, hogy lenne egy helyiségem, amibe étkezőasztalt teszek, akkor ágy nem lenne benne.
Ha külön nappalim lenne, abban nem lenne szekrény, legfeljebb bárszekrény. Ágy abban sem, csak ülőbútor. De ebédlőasztal nem, csak fotelok.
Ha meg nappali-ebédlő, akkor nem sok értelme van, de akkor a konyhából nyílik, hogy tálalni lehessen benne anélkül, hogy a kész meleg ételekkel átfutnék a lakáson.
Meleg barna falak végképp nem illenek egy ablaktalan helyiséghez. Szerintem. Hacsak nem én vagyok fordítva huzalozva.
(2) A lakószoba a lakás minden olyan közvetlen természetes megvilágítású és szellőzésű, fűthető, huzamos tartózkodás céljára szolgáló, legalább 8 m2 hasznos alapterületű helyisége, amely lehetővé teszi az (1) bekezdés a) pontja szerinti tevékenységek folytatását - kivéve a jövedelemszerzést szolgáló munkavégzést - és az azokhoz kapcsolódó berendezések elhelyezését.
Itt van, a 105.§-ban: [link]
Lámpával XD
Ha nem kellene tárolásra tényleg hely, én nem tennék semmilyen polcot.
Melyik a 2 közül?
Ill.egy nappali hogy lehet ablak nélküli?
Ötleteltem volna, hogy sok virág ízléses kaspókkal, dehát ablak nélkül az nem megy.
Miért nem olvasod el, és javítod, amit írsz, mielőtt elküldenéd a szöveget?
Olyan igénytelen .. :/
További ajánlott fórumok:
- Spórolási ötleteket keresek
- Hálapénz helyett - ötleteket keresek
- Szerintetek szép ez a nappaliba való bútor?
- Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek?
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- 30 éves vagy kicsivel több koloniál bútor szettem van, nappaliba való. Mennyit érhet?