Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek? (tudásbázis)
Egy halvány kis kilógásért én sem folyamodnék a beavatkozáshoz :)
Én is olvastam már erről a technikáról...képeket is láttam, a régebbi lézeres módszertől valóban jobb(képek alapján)..azonban lehet érdemes várni még néhány évet(ha már eddig is kibírtam),mire kiforrja magát az új eljárás...
Sajnos a kezdetleges lézeres megoldások valóban rettenetes nyomot hagytak.
Azonban van már olyan lézer, ami nem égeti szét a bőrt.
Érdemes lézerklinikák oldalán, bőrgyógyászati klinikák oldalán tájékozódni, egyébként egyelőre az Nd:Yag lézer a legkíméletesebb módszer.
Sziasztok!
Nincsen testszínű tetováló minta, mert minden embernek más színű a bőre, illetve mindenkinek változik a bőrszíne, így könnyen elüthet a világos festék is az eredeti bőrszíntől.
Házi praktikákat nem ajánlok, viszont jó tudni, a nap az igazi ellensége a tetoválásoknak! :)
Remek módszerek vannak már a tetoválás eltüntetésére és halványítására (aki esetleg egy korábbi elrontott tetoválást szeretne szépre takarni, fedni, javítani)
Én is meglettem örökítve a párom karján . A felkaron egy Szamuráj , az alkaron egy Gésa aminek a ruhájában a nevem .A két ábra egy sárkánnyal a mellkason fut össze . Én a nonfiguratív fekete ábrákat szeretem , így az enyém mind olyan . :)
én is, bár ez az egy van:)..de a férjem vezetékneve van rajta..és ez a tetoválás nekem mindennél fontosabb:)..az életem van rajtam egy mondatban:)
Oké , nagyon várom , imádom a tetoválásokat :)
nem vagyok otthon..kábelem meg most nincs velem..de mindenképp teszek...és majd láthatjátok..nem súlyos a helyzet:)..
..nagyon szépen köszönöm..:)mindenképp megpróbálom..remélem nálam is lesz sikere... jó munkához idő kell...inkább türelmes vagyok..és nem akarok egyenlőre erős kémiai szerekhez folyamodni..köszönöm
Nem teszel fel egy fotót róla ? :)
De igazi citrommal, ne teába való lével :) Egy próbát megér , nem vesztesz vele semmit ha kipróbálod . Amúgy a férjem ugyanígy járt egy takarás alkalmával mint te , ezért mertem javasolni :) A Bepanthen plussz krémet meg a tetováló mesterünk ajánlotta , mert fehérít ..szívja , halványítja a festéket .
köszönöm..megpróbálkozom vele..még ma elkezdem:)
..ajánlotta...de ha nyáron lebarnulok, az is barnulna a bőröm színével?..erről is olvastam sok negatív véleményt:(
A citromlé kipróbált dolog ! Nem tünteti el, ha halványít , ha rendszeresen kenegeti , dörzsöli .
Van testszínű tetoválótinta is. Miért nem ment azzal át a régi tetkón?
Citromlével semmire nem mész.
Aha ..értelek, hát akkor próbálgasd a citromlevet , meg nap közben kenegesd Bepanthen vagy Szudo( asszem jól írtam ) krémmel, mert annak is van némi fehérítő hatása ...aztán idővel úgyis kikopik még egy kicsit :)
Nem , nem volt , de tetoválásom van három is . Viszont láttam olyat akinek volt ilyen lézeres eltüntetés kísérlete és iszonyatosan megbánta . Olyan heg maradt a helyén mintha leforrázta volna . Persze nem mindenkinél hegesedik csak akinek olyan a bőre .
igen..csak sajnos mivel rovásírás..és ragaszkodtam hozzá..nem..mert akkor elcsúszott volna az a betű a sorból:(
talán neked volt lézeres tetoválás eltávolításod...?..csak a szomorú arc miatt kérdezem:(
ezért félek a lézertől...a heg miatt...mert tényleg csak max.két árnyalat választja el a bőröm színétől..
Elkéstem... :D
Egyébként friss citrommal kenegetve elvileg elmúlik..
Régen citromlevet fecskendeztek a bőrbe, úgy tüntettek el tetoválásokat!
Áá értem :) Nem tudott a mestered kitalálni oda valami kis kiegészítő ábrát vagy árnyékolást ?
Miért akarod eltüntetni?
Ha azért mert csúnya, tetováltass rá jobbat.
Köszönöm a segítségeteket:)...csak azért akarom halványítani..mert a régi tetoválásom picit kilóg az új alól..és gondoltam próbálkozok itthon...még mielőtt a lézer mellet döntenék..ha egy-két árnyalatot halványodna..már nem is lehetne észrevenni..ezért nem akartam egy ilyen probléma miatt a lézerhez folyamodni...
Igen azzal véglegesen eltávolítható, de sokszor heg marad ami még csúnyább mintha inkább az elrontott tetkó maradna :(
A lézeres ami megoldás, úgy tudom.
A férjem szerint a citromlé beválik , de miért akarod halványítani ?
??? mi a baj a tetkóval? rossz helyen van??
bőrradírral már tolom ezerrel:)
nem tudom,az a krém..ami májfoltok halványítására van specializálódva beválna-e tetováláson...??
gyorssegély: alapozó,vagy ragtapasz:)
bőrradír minden nap?
Szia!
Ha házipraktika érdekel én az alapozót tudom ajánlani.
További ajánlott fórumok: