Napokkal a peteérés előtti együttlétből fogant babák (beszélgetés)
3 nappal ovuláció előtt voltunk együtt. Ez tuti biztos, mert alig 5 hetesen UH-n voltam, aztán nagykönyv szerint, teljesen szabályosan fejlődött a baba a 14. hétig és én is úgy éreztem, hogy aznap ovuláltam, ahogy az orvos számolta. Szinte biztos voltam benne, hogy ő is kislány. Aztán mikor megszületett, gratuláltak a szép kisfiamhoz. :D Szóval határozottan cáfolom, hogy az Y kromoszómás hímivarsejtek nem bírnak ki 3 napot! Nimród rá az élő bizonyíték.
Amikor meg ovuláció előtt 2 vagy 1 nappal, esetleg aznap történt a dolog, akkor lányaink lettek.
Korábban nem volt ugyan hormonproblémám, de ez nem biztosíték semmire.
A fiamnál csak annyi volt hogy azt éreztem mintha lázas lennék, és pár nappal a nemvárt előtt már folyton jártam a mosdóba mert azt éreztem hogy na most jött meg...
A hüvelyváladék pár napja krémes volt, most inkább vizes.
A szúrkálások áthelyeződtek a jobb oldalamon éreztem hétfőn a peteérés napján. De mostmár középen szúrkál.
És állandóan azt érzem hogy most fog megjönni...pedig még van addig 8 napom.
Menzesz előtt 2-3 nappal már szoktam ezt érezni, de még korai.
Emellett kb folyton izzadok, pedig nincs már meleg.
Hormonbajra gyanakszom :(
Október közepére van időpontom dokihoz.
Ha viszont babás lennék akkor még 4-5 hetes lenne csak a terhesség és uh-val úgysem látná.
Szerintem mindenki ertette mire gondol a kerdezo. Az ovulacio elott vagy utan tortent aktusbol fogant babakra kerdezett ra. A felido eleg tag fogalom es sokaknak nem akkor van peteerese.
Az en lányom aznap fogant mikor meg kellett volna jonnie a menzeszemnek. De nem tudom hogy mikor ovulaltam, az aktus elott vagy utan.
Peteérés előtt 3,5-4 nappal voltunk együtt. Órára pontosan nem tudom nyilván a peteérést meghatározni :)
Már van egy kisfiúnk. Ő pont a peteérés napján fogant (éreztem is akkor baloldalon az erős szúró fájdalmat és az ovulációs teszt is mutatta).
Lehetséges hogy 4 napig is eléldegél a spermium?!
Uhhh
Október 11-én kellene megjönnie 31 napos ciklussal.
Írhat olyan Anyuka aki így esett teherbe = Peteérés előtt 3-4 nappal történt együttlétből
Szép napot!
Peteérés után 1-2 nappal már nem biztos, hogy összejön. Ha igen, na abból lesznek a fiú babák.
Bár persze semmi sem 100 %-os.
Lány! Remélem azt szeretnél!
A lány spermiumok 3 napig élnek, így ha megtörténik a peteérés és még van életben lévő spermium, akkor lányod lesz. A fiúk csak 24 órát életképesek!
csak a peteérés után foganhat baba :))
amíg ugyanis nincs pete, addig nem lesz baba sem
a kérdés-gondolom- inkább a félidőre vonatkozik: félidő előtt fogant babék (ciklus elején), vag később, a ciklus végén :)
Sziasztok!
Peteérés előtt akár 3-4 nappal (!) történt együttlétből fogant babák anyukáit keresem.
Hány nappal a peteérés előtt illetve fiú vagy lány született?
Lehet hogy ennyi időt is kibírnak a spermiumok?
És mi a helyzet a peteérés után 1-2 nappal történt együttléttel? Az is lehet "sikeres" baba szempontjából?
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Együttlét előtti szexfilm nézés?
- Honnan lehet megtudni, hogy a peteérés előtti 2-3 nap mikor van? Ovulációs teszt ezt kimutatja?
- Szerintetek mennyi az esély arra, hogy peteérés előtti napokban lány foganjon meg?
- Peteérés előtt 2-3 nappal, közvetlenül peteéréskor vagy peteérés után történő együttlétből lesz nagyobb valószínűséggel baba?
- Peteérés előtti aktus
- Mensi előtti barnázás (kb 2 nap) mellett lehet rendes peteérés?