Peteérés előtti aktus (beszélgetés)
Én meg olyan esetről tudok, hogy a fiatalok menzesz előtt 2 nappal voltak együtt és baba lett belőle.
Az ifjú férj katona volt. Rég nem látták egymást és ezen a hétvégén volt a kimenő. Azt gondolták 2 nappal előtte nem lehet teherbe esni.
Soha nem lehetsz nyugodt, ha nem védekeztek !!!
Ismerek olyan párt, akik fiatalon úgy gondolták, hogy a 19. napon már nem kell védekezni. Tévedtek, mert 9 hónap múlva szülőkké váltak, és már boldog nagyszülők (is). Akkor a babát nem tervezték, de nagy szerelem volt és megtartották.
Nem vagy terhes.
Megnyugtat? Max tévedek.
Értem….. hát akkor két hét idegesség jön.
Ne olvasgass nincs értelme.
"kicsit" kifutottam az időből. 6 napja történt az aktus. A menstruációmnak 2 hét múlva kell megjönnie.
Most kezdtem el utólag idegeskedni, mert elkezdtem mindenfélét olvasni a neten.
Van rá esély de kicsi!
De ha annyira nagy a para még mindig irathatsz sürgősségi tablettát. Az aktus után 72 órán belül kell bevenni asszem.
Persze értem én hogy a szerelem hevében történnek ilyenek de mindig a nőnek kell odafigyelni és okosan csinálni!!!!
Bízz most a szerencsében!
Ha nem szeretnétek babát miért kockáztattok? Nem sok esélye van de akár teherbe is eshetsz igen!
Gyógyszert sem szedsz?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy teherbeeshettem-e a leírtak alapján!?
Peteérés előtt egy nappal együtt voltam a barátommal védekezés nélkül pár percig, nem fejeztük be az aktust és azelőtt sem történt ejakuláció. Én úgy tudom, hogy az előváladék akkor tartalmaz életképes spermiumot ha előtte volt már ejakuláció. Mit gondoltok, ezek alapján vajon terhes lehetek?
További ajánlott fórumok:
- Most fogom elkezdeni a Clostilbegyt. Mikor lesz rendes peteérésm tőle?
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- Honnan lehet megtudni, hogy a peteérés előtti 2-3 nap mikor van? Ovulációs teszt ezt kimutatja?
- Szerintetek mennyi az esély arra, hogy peteérés előtti napokban lány foganjon meg?
- Napokkal a peteérés előtti együttlétből fogant babák
- Mensi előtti barnázás (kb 2 nap) mellett lehet rendes peteérés?