Napok óta hívogat (beszélgetés)
Valami más listán lehetek, mert annak ellenére, hogy nem nyilvános a vonalas számom választások idején újkori királyunk megtalál.
De mosta felhívással még nem találta számomra senki.
Vagy lehet, hogy csak az idősebbeket hívják?
Engem a 361 950 6277 hivogat, ha visszahivom kicseng és rövid időn belül leteszi. De nem munkaaidőben hiv hanem pld ilyenkor.
Ez a Györfi Pál lehet ?
Persze, amíg vállalkozó voltam, símán felvettem az ismeretlen számot is, hiszen akár egy új ügyfelet is rejthetett a szám.
Még mindig nem töröltem ki a számaikat a mobilomból, tehát ha ismerős a hívó fél, akkor a nevét írja ki a készülék.
Az elmúlt 10 év alatt számtalanszor lehetett hallani, hogy ismeretlen számról rácsatlakoztak a mobilra, utána csak jöttek a vastag számlák.
No a mentősöket pedig ne is mondd: még a nyáron valamikor küldtek a nevemre borítékban levelet, üres csekket, támogatást kértek. Mondtam, annyit megérdemelnek, küldtem nekik 5000.- Ft, gondoltam, 1x én is kibírom. Azóta minden hónapban küldenek, előre kitöltött csekket 15000.- Ft-ról. Hát mit képzelnek?
Valóban, ez egy nagyon régi 9-essel bővített pesti vonalas szám. No, majd megunja.
ezt csak az okos telefonok tudják,
nem mindenkinek van ilyen,
pl,a párom úgy vett magának telefont,hogy azt mondta,neki a legbutábbat adják,
nekem okos van,
Honnan tudhatnánk, hogy neked ki ismerős? Hívd vissza, vagy vedd fel!
Van online tudakozó, van neted.
A halat is mi fogjuk ki, süssük meg?
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Rejtett számon hívogatnak.Te ilyenkor mit tennél?Mit mondanál a hívogatónak?
- Ismeretlen számról hívogatnak....mit csináljak?
- Valaki folyamatosan hívogat (zaklat) telefonon. Látom a telefonszámot is. Mit tegyek?
- Folyamatosan hívogat valaki számmal, de ha felveszem nem szól bele, tudja valaki hogy hogy tudnám meg, hogy ki hívogat?