Folyamatosan hívogat valaki számmal, de ha felveszem nem szól bele, tudja valaki hogy hogy tudnám meg, hogy ki hívogat? (beszélgetés)
Régi a fórum,de leírok egy módszert.
Napokig hívogatott egy perverz,aki mindenféle dumát nyomott...első kettőnél kinyomtam,utána simán leraktam a telefont az asztalra.10 percet beszélgetett a senkivel.Amikor már éjfél felé is hívott,szereztem egy szilveszteri trombita sípot,az élesebb hangú fajtából..Felvettem a telefont és teljes erővel megfújtam a sípot.Azóta nem hív!
Igen, a régi számokat újra kiadják.
Egyszer sajnos majdnem az őrületbe kergettünk egy nénit, mert valami miatt egy nap többen fel akartuk hívni a volt kollégánkat, akinek időközben megváltozott a száma...
Egyébként pedig feljelentheted zaklatásért, bár nem biztos, hogy kiadják az adatait, ha nem eredményes a nyomozás.
Amikor engem hívott egy céges szám, nem vettem fel, mert nem ismertem. Még aznap utána néztem neten, beírtam gugliba, hátha tud valamit, és ki is derült, hogy valami svájci cég, akik mindenkit felhívnak, és hol bizsu ékszert, hol utazást, meg még ki tudja, mit nem ajánlgatnak. Próbálkoztak párszor, de kinyomtam. Nem lehetett őket vissza hívni, valaki próbálta, de kiderült, hogy automatán van a hívás, és géphang kapcsolja a hívottat a kedves munkatárshoz..
Elvileg le lehet tiltani a számot, vagy titkosítani a tiedet. Ügyfélszolgálatnál biztos mondanak erre valamit.
:DDDDDDDDDDDD
Vagy úgy vedd fel:tessék,pszichiátria.Miben segíthetek?Lelki tanács kell csak,vagy be szeretne feküdni hozzánk?:-)))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Ha az 5 hónapos kisfiam elkezd nyöszörögni, sírni azonnal felveszem. Jól teszem?
- Ha a férjem nevét felveszem és a születési nevemet nem tartom meg akkor is megkapom az örökségemet apám után?
- Ha felveszem a telefont egy sípoló hangot hallok. Azután megint ugyanez. Mi lehet ez?
- "Potenciálisan csaló" számmal hívogatnak folyamatosan
- Rendszeresen hívnak egy 1-es körzetszámú telefonról, de ha felveszem, akkor elkezd kicsengeni, mintha én indítottam volna a hívást?
- Van egy szám 0696-os kezdésű felveszem senki se szól bele ti is jártatok már így?írjatok..