Napló riporthoz keresek (beszélgetés)
A tévében beszéltek arról harc a korengedményes nyugdíjazásért, de ki tudja egyáltalán fognak vele érdemben foglalkozni, vagy pedig az ötven feletti korosztály, meg a fiatalok fogják megsínyleni és
egyáltalán meg fog kedvezően változni? Szeretnék beszélni én a Dorogi Gabriellával, de sajnos annyira elfoglalt, szerintem teljességgel lehetetlen. Szívélyes üdvözlettel: Ágnes
Óóóó, hívtam Gabit, szólt, hogy 30 év körüli sajnos már van.:(
Szóval 40-50 közöttieket keresek
Beáta: a férjed volt gyesen?
Nem kell egyetérteni, de sajnos ez az igazság :(
Értem én, hogy megtakarításokat kell eszközölni a nyugdíjas évekre, de hogyan ha valaki hónapról hónapra él, mert olyanok a fizetések.
Szia!
Engem érdekelne, 31 vagyok, a férjem 27. Van 3 gyerekünk, most jön a 4. (Közben dolgoztam, nem vagyok gyesen!)
Ismét elindítom, hátha..
Kedves Fórumozók!
Ismét Dorogi Gabi riportjához keresek alanyokat. A nyugdíj témát feszegetjük, ehhez kérek szépen segítséget! Olyan 30 év körüli párt keresünk, akik elkísérnék Gabit, Tóth András pénzügyi tanácsadóhoz, és elbeszélgetnének Vele a várható nyugdíjukról. András mindent el fog mondani, hogy hogyan lehetne a legjobb anyagi eredményt elérni!
Szintén ilyen beszélgetésre keresek egy 50 év körüli párt is, mert -bár úgy tűnik, hogy még ráérnek- Nekik már fontos, hogy gondoljanak a nyugdíjas évekre.
Előre is köszönöm szépen, és mindenkinek szép napot kívánok!
A téma érdekes.
Mi 50 feletti házaspár vagyunk, de a nyugdijra, még csak gondolni sem merünk. Mert nem lesz.
Több okból.
Szerintem nem lesz, amiből fizessék a nyugdijakat, másrészt, viszont nincs is annyi ledolgozott "hivatalos" munkaidőnk, hogy emlitésre méltó nyugdijra jogosultak volnánk.
Aki, a saját vállalkozásából él meg, arra annyi teher hárul, hogy még nyugdij hozzájárulásra, már nem futja.
De, ez abszolut személyes hozzászólásom! Ezzel nem kell egyetérteni.
Kedves Fórumozók!
Ismét Dorogi Gabi riportjához keresek alanyokat. A nyugdíj témát feszegetjük, ehhez kérek szépen segítséget! Olyan 30 év körüli párt keresünk, akik elkísérnék Gabit, Tóth András pénzügyi tanácsadóhoz és elbeszélgetnének Vele a várható nyugdíjukról. András mindent el fog mondani, hogy hogyan lehetne a legjobb anyagi eredményt elérni!
Szintén ilyen beszélgetésre keresek egy 50 év körüli párt is, mert -bár úgy tűnik, hogy még ráérnek- Nekik már fontos, hogy gondoljanak a nyugdíjas évekre.
Előre is köszönöm szépen, és mindenkinek szép napot kívánok!
Igen, itt pesten, a neurológia a XVII. kerületben, a diabetes amb. pedig a Bajcsy kórház....
Ja, és egyébként tegnap este pont ezzel a témával foglalkozott az M1-en egy műsor
:DD ötletet azt tudok adni...esetleg egy szemtelen rövidhír: Gabriella ma nem tudott forgatni. részletek: Gabi bárkivel el tudja feledtetni a kamerát...most az operatőrön volt a sor, így a mai forgatás meghiúsult. Az elkészült riportot végül a Petőfi árdió adja le...
:)))) bocsiiiii
Nem kekeckedniakarok,de teheléses viizsgálat az nem egy vérnyomásmérés csak,hanem annál több és 185/190 es vérnyomás nem létezik!
De tényleg nem kekeskedni akartam csak pontositani!
Tegnap kéretm időpontot az sztk-ba neurológiára, október 22-re kaptam is... pedig akut a probléma....
Anyukám a diabetes ambulanciára, június elején kéret az időpontot október 6-ára meg is kapta:(
Még jó, hogy cukorbeteg......
hihi, egy riportot megnéznék majd, arcplasztikáról, arc nélkül :DD na jó, az inkább Irigymirigy vagy Gávőgyisó téma lenne :DD
bocsaoffé' :D
Jaj én tudom miről beszéltek, meg is értem. Egyszerűen arról van szó, hogy egy Napló riport 10 perces lehet maximum. És ha most lesz benne rejtett kamerás utánajárás, interjú egy orvossal, OEP-pel 2 beteggel, akkor egész egyszerűen másra már nincs idő. A Napló mindig igyekszik alaposan körüljárni a témát és ahhoz az kell, hogy ne vágjunk bele egy riporton belül mindenbe, hanem egy problémával foglalkozzunk, de alaposan!
Remélem ezt megértitek!:)
Megértjük és osztjuk a véleményedet, de sajnos ez is
hozzátartozik, hogy a betegek jó része hosszú várolistára kerül és hosszú időbe telik mire odáig eljut. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy előbbre vegyék. Attól is függ kinek mennyire sürgős.
Üdv.Ágnes
Kedves Hozzászólók!
Sajnálatos dolog, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek.:( A riport célja azonban a hosszú várólista okának felderítése, ebben az esetben nem az ellátás milyenségének bemutatása a cél. Tehát a várólistával kapcsolatos történeteket keresek. Nagyon szépen köszönöm! :)
Én mondjuk oda járok ugyanis van ott egyetlen egy orvos aki nagyon tudja a dolgát , le a kalappal előtte.
de a fogdokimon kívül soha senkinek nem ajánlom
Kedves Beírók!
Teljesen egyetértek az egészségügyi ellátással kapcsolatosan a véleményekből kitünik, hogy valóban katasztrófa és kétségbeejtő. Én az idén nyáron elküldött a háziorvosom terheléses vizsgálatra ott vártam négy órát egy egyszerű vérnyomásmérésről volt szó és az idegességtől l85/190-s értéket mutatott legyen az gyermek, v. felnőtt nekik teljesen mindegy úgy vannak vele nem róluk van szó, hanem másokról az a lesújtó az egészben, akik tehetik inkább kimennek külföldre és a selejtesek meg itt maradnak, akiknek nincs igazi szaktudásuk. Ha ők lennének a páciensek helyében vajon mit éreznének abban a helyzetben. Nagyon kevés az igazi szakember ebből kellene több és nem kontárokból. Üdv.Ágnes