Keresek egy alvilági naplót (beszélgetős fórum)
Igaz.
Viszont az az FI által keresett napló is a jelennel foglalkozott. Mint általában a naplók.
Csak az ő számára az akkori naplós jelen - az valószínűleg nem volt épp egyértelműen pozitív. És ennek ellenére lehetett "érdekes". :-)
Nem, nem!
A múlt elmúlt, foglalkozzunk a jelennel és jövőnkkel.
Gondolkodjunk pozitívan, kerüljön a negatív/energiavámpír/lehúzó embereket.
Ha rossz ér minket, igyekezzünk elhárítani, megoldani vagy otthagyni a francba! Legyen ez munka, ember, szituáció...
Ők is beosztott melósok voltak, mikor elmentem szülni. Mikor visszamentem, ők lettek a vezetőség...egy nő és egy férfi.
Régebben is látszott rajtuk, hogy vannak problémáik...de a hatalom szabadjára engedte a szellemeket a palackból.
Volt hogy egymással is hadakoztak, az iroda ajtajának az üvege bánta...
Lehet, hogy én is írhatnék ilyen elrettentő naplót??
Akkor azt mondom, hogy az emberi gonoszság bugyraiba mentem be reggelente.
Szerettem a munkám, jó kollégáim voltak, de két olyan szociopata "ember" volt a főnökünk, akikre még kutyát sem bíztam volna.
Azt beszéltük (amikor épp szabad volt suttogni, mert beszélni tilos volt), hogy még egy börtönben lévő rabnak is több minden megengedett, mint nekünk volt.
De ott is tanultam valamit...nemet mondani. Igaz, hogy asztalcsapkodással és ordítozva jöttem el, pedig én nem vagyok vehemens ember.
Rendesen kifogtad azt a valamikori rettenetes helyet, jó hogy túl vagy rajta. Bár a "pokol" az talán jobbára a túlvilághoz kapcsolódó fogalom -, úgyis mint a menyország ellentéte, az "alvilág" viszont inkább a bűnözéssel szinonim.
De értem hogy hogy érted, neked 'pokolbéli" szenvedés volt annakidején az a hely.
Nekem is volt olyan munkahelyem, mintha a pokolba mentem volna nap, mint nap....de naplót nem írtam róla.
Igyekszem kitörölni még az emlékezetemből azt a rémálmot.
Ötlet, az van. :-) Megnézni a listán a legrégebbi naplóktól kezdve (összesen 871 oldalnyi van) a napló címeket meg a nick neveket, - hátha beugrik nálad, ráismersz.
Alvilági munkahely... - ezt hogy kell érteni? :-) Esetleg valami szórakozóhely? Ha érdekes napló volt, lehet hogy mások is olvasgatták, de szerintem kicsivel több infó kellene.
További ajánlott fórumok:
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Olvasol naplót itt a hoxán?
- Olvasok sok forumot, naplot es nem ertem, az anyukak miert tobbes szamban beszelnek a gyerekukrol? Folyt. kov.
- Hogyan tudok naplót törölni?
- Ki milyen tipusú naplót ír?
- Te írsz nyilvános/titkos naplót?