Nap-Neptunusz szembenállást szolár képletben, hogyan oldjam meg? (tudásbázis)
Egyébként akkor már inkább Kalo Jenő, a hallottak alapján, elvégre ő egy nyilas, és baromi optimista lehet, amire nagy szükség van mostanában.....
Még nem vagyok én sem asztrológus, de nagyon élvezem a tanulmányokat, egy új világ tárul fel előttem, rengeteg "aha" élmény, és egy hihetetlenül izgalmas "útnak" tartom. Keresem az összefüggéseket a saját életemben, és a világ dolgaiban, erre most legjobb az asztrológia, azt hiszem.
Te Kalo Jenőhöz jártál?
Én igen, de nem sokáig... nem tudtam járni a munkám miatt. Nem is boldogulok a képletemmel, meg a párhoroszkóppal... ért hozzá valaki??
Nagyon jó lenne:)
Még csak önszorgalomból, Takács Tibor és Kalo Jenő könyveket olvastam. Nemsokára tervezem egy asztro suli elvégzését is, még pontosan nem tudom merre. :)
Miért, nagyon nagy baromságokat írtam? :)
Hát látni kellene a teljes képletedet ahhoz, hogy pontosabbat lehessen mondani. Solárnál amúgy is igaz, hogy csak az a fényszög, bolygóállás kativálódik valóban a solárban, amelyik a radixban is megtalálható.
a 4. és X.-es tengelyen látható oppozíció valóban arra utal, hogy egy család-karrier krízis lehet kialakulóban...Vízöntő Neptun...olyan, mintha kicsit túlidealizálnád azt a képet, amilyennek a családodnak lennie kell...
De tényleg nem nagyon tudok mit mondani anélkül, hogy látnám a radixod.
Most nagyon érzékeny vagy, és ez egy olyan időszak, amikor többször hazudhatsz magadnak. Ez az önbecsapás az, amit fel kell ismerned és meg kell oldanod. De ez tulajdonképpen egy fejlődési folyamat lesz, aminek a végén közelebb fogsz kerülni saját magadhoz, közelebb visz az önismeret útján. Felismered, hogy többet kell magaddal foglalkoznod, befelé fordulnod, akár az illúziók világába is. Tulajdonképp ez alatt az időszak alatt lehetőséged nyílik újjáalkotni a magadról alkotott képed :)
A Neptunusz miatt óvatosnak kell lenned mindenféle gyógyszerrel, amit szedsz!