Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig? (beszélgetés)
Megismerkedés: 2005. augusztus
Kapcsolat kezdete: 2007. április
Eljegyzés: 2015. február
Esküvő: ??
És van egy 5 éves gyermek :)
megismerkedés: 1981. június
együtt járás kezdete: 1983. szeptember
eljegyzés: 1986. június
házasságkötés: 1987. június
Megismerkedés: 2002 szeptember( egyetem 1. évfolam)
Együtt: 2002 december
Eljegyzés: 2005 december(3. évf.)
Esküvő: 2007 június(diploma után)
Most már csak a babákat várjuk, várjuk...
Megismerkedés:2007.szeptember 1
Kapcsolatban : 2009.szeptember 3
Eljegyzés:2012.május 27
Esküvő : 2015.augusztus
A tesómék 11éve jegyezték el egymást, és még mindig nem volt esküvő annak ellenére hogy imádják egymást.
Nálunk márciusban volt az eljegyzés és júniusban az esküvő...ugyan abban az évben :-)
Sziasztok!
A lánykérés 2009.09.09-én volt, az esküvő jövő nyáron lesz:)
Sziasztok!
Mi 8 hónappal az eljegyzésünk után házasodtunk össze. Mondjuk mi 1 hét együtt járás után összeköltöztünk...De smmit sem bántunk meg!!!
megismerkedés:2000 június 6
eljegyzés:2002 október 15
esküvő még nem volt és nem is lesz
nálunk volt lánykérő gyűrű. de nem gyémánt mert sztem pénzkidobás,semmi értelme. az enyémben egy pici opálkő van mert az a kedvenc kövem,így azzal lepett meg.
sztem lánykéréshez-eljegyzéshez nem kell sok pénz.
ezüst karikagyűrűvel is meg lehet tartani
mondjuk én az esküvőre se akartam sokat szánni,ugyanazért amiért a gyűrűkre se
nálink a 2 karika 40e volt
Majdnem 7 hónap. 2008. augusztus 1-jén jegyeztek el és 2009. február 28-án volt az esküvőnk, amit eredetileg 2010 nyarára-őszére terveztünk, de egy pici baba felgyorsította az eseményeket. :) Azóta már született húga is. :D
Tundeva! Nálunk sem volt még gyűrű, csak a szívószál papír csomagolásából készített egyet a vőlegényem (férjem). Az is romantikus volt! De az esküvőig lett karika- és kísérőgyűrű.
Nekünk idén lett volna az eljegyzésünk, de a gyűrűk ára sajnos elúszott egy hirtelen támadt anyagi nehézség kapcsán...ha igaz, talán februárban már lesz rá keret, esküvőt viszont csak 2012re tervezünk.
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek a külön eljegyzési gyűrűről (amerikai filmekből ismert gyémántgyűrűs lánykérés...) nálatok ilyen lánykérés volt?
4 évtelt el eljegyzésünk és az esküvő-lagzi között. :-)
Részletesebben: Megismerkedésünk: 1999. Aug.14.
Eljegyzés: 2002. ápr. 30.
Esküvő: 2006. júl. 8.
További ajánlott fórumok:
- Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Szerintetek kb. hány évesen "érik" meg egy férfi arra, hogy eljegyzést babát házasságot, egyszóval családot akarjon?
- Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül?
- Ha esküvőt nem tervezünk ( okokat később ) milyen legyen az eljegyzés?
- Eljegyzéskor a lány eljegyzési gyűrűt kap és a fiú??