Nálatok is új a gmail? (tudásbázis)
A gmail-jeimet a levelező rendszerembe (outlook) töltöm le, így nem érint semmilyen ottani változtatás.
Néha, ha belépek közvetlenül a gmail-be semmi olyan változtatást nem látok, ami kétségbe ejtene.
Szerintem semmi "nagy" és olyan változás nincs, amit ne lehetne gyorsan megszokni.
Azt gondolom, hogy minden változás a felhasználók biztonságát (GDPR) és kényelmét szolgálja.
Visszajöttem, pedig már kiszedtem a kedvencekből ezt a fórumot. Csak nem bírt magával a gmail, addig-addig, hogy ha akarom, ha nem, akkor is megváltoztatják és most visszaállítani sem lehet. A múltkori "hagyományos gmail visszaállítása" csak parasztbutítás volt. Sajnos, én naponta többször is használom a levelezőt és nagyon irritál az új :(
Bocsi, ezt ki kellett írnom magamból.
Furcsa lett, szerencsére ritkán látogatom.
Még ez a portál is bonyolultabbnak tűnik, mint a régi, pl. nem tudom megszokni, hogy nincs már elkülönítve a Tudásbázis más pletyós rovatoktól.
Dominózást már nem is említem, kiveséztük a megfelelő helyen - ami történt, megtörtént, így kell élni tovább.
Most néztem a Köpönyeget.
Szerettem a régit. 😒
Nem tudom, a Beállításokban most nincs ilyen lehetőség, én nem találtam meg.
Tudom, hogy meg fogjuk szokni megint, mint máskor mindig, fene se tudja, hányadszor.
De akkor is irritáló, hogy rendszeresen elbaszakolódják a bevált dolgokat.
Nem tudom, a windows esetében hogy van, de a Mac-en, simán be lehet húzni egy fotót a dokumentumba is, e-mailbe is, nem kell beszúrni.
Közben kiderült, ugyanúgy kell csoportosan törölni, csak nem látszott a fejlécem. Szóval én lájkolom az új verziót ;)
hogy....egérrel email felületre...
Én az emailről nem tudok a Hoxára "behúzni" fotót. :(
Szellősebb, és vajon erről egyszerűbb lehet képet betenni ide?
Hát nem igaz, hogy nem tudja elmagyarázni! 2 hónapja rágom a fülét.:(
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van nálatok most a net szerint ?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- A lakodalom veszteséggel vagy plusszal zárult nálatok?
- Szaloncukor - milyen ízű lesz nálatok?
- Beszoktatás a bölcsibe. Nálatok hogy zajlott?