Nagyzolás ha valakinek bejárónője van? (beszélgetés)
Szerintem nem.
Én is el tudnám képzelni...
Bár még inkább egy kertészfiút :P
hozzám is jön, havonta 2-3 alkalommal - főleg takarítani, de ha nagyon nem vagyok jól, be is vásárol.
Amig meg tudom fizetni, megkímélem a lányomat a nálam adódó házimunkától, ő dolgozik, 2 kicsi gyerek van, nagy lakás - nem akarok a terhére lenni.
Babusnak igazan van sok mindentől függ!
Ismerek olyan férfit aki egyedül él sokat dolgozik, és van bejárónője.
hogy nagyzolásnak tartja vagy nem?
:)
valóban.
Ja, és ami a legfontosabb: az idő.
Azt az időd, amit holtfáradtan házimunkával kéne töltened, megspórolod, és a gyermeke(id)re szánhatod. Ez mindennél fontosabb.
Ráérsz takarítani, amikor már nem laknak veled, de most még inkább velük mókázz.
Nem az.
Ha a munkád mellett nem tudod elvégezni a "kötelező házi gyakorlatokat", és anyagilag megteheted, szerintem természetes, ha segítséget veszel igénybe.
Tőlünk nyugatra ez a kérdés fel sem merülhetne.
Én is dolgoztam egyetem alatt Németországban egy kisgyermekes családnál, mert a másik melóm mellett maradt időm, és kellett a pénz.
Tök normális volt mindenki, szépen elvégeztem a dolgom, megbecsültek, megfizették a munkám.
Egyáltalán nem értek egyet az előző hozzászólással, hogy ez lustaság lenne.
Nem nagyzolás...inkább lustaság.
Felesleges pénzkidobás olyan dologra ami ugye...alap kellene legyen egy nőnél. Inkább tedd félre és menj nyaralni a családdal:)
Én vennék mind az 5-ünknek sílécet és mennék velük sielni télen-nyáron vagy színházba minden héten ha már annyi van-ez a gyerekeknek egy plusz.
Ja és van 2 lányom, nekik le kéne venni a mintát.
Most lehet kővel dobálni:)
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?