Nagyot halló néni tv-je miatt nem alszunk (beszélgetés)
Nem lehetne rávenni a nénit, hogy feliratozva nézze ? Nem valószinű hogy mozgás munka közben hallgatja, vsz elég neki, ha olvassa a feliratot.
( nálunk nem tul vastagok a falak, és hogy a fiam ne zavarjam és csak tv-zek, felirattal nézem )
Gyereket vitted tv-t nézni hajnalban? :)
Komolyra véve
ismerkedjél meg vele, lehet nem is veszi észre hogy romlott a hallása
Vegyél neki vezetéknélküli fülhallgatót, használtan 10-15Ft Javaslom az AKG-t, jellemzően már nem gyártják, de kitünő példány. Éppen a napokban láttam a közismert netes piacon. Kétféle csatlakozójú van, arra figyelni kell. RCA vagy jack
Ennyit csak megér a nyugalom
Két darabot is vettem már akiknek szükségük volt pont a kezdődő nagyothallás miatt
- Milyen a hallása?
- Róóómai katolikus!
"A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben azon agyal, mit fog mondani a medvének...?! Elgondolkodik:
"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Azt fogja mondani, hogy nincs is fűnyírója...vagy, hogy elromlott.... Vagy ha nem romlott el, akkor biztos kitalálja, hogy valakinek már odaígérte... Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."
Ment mendegélt tovább az erdőben, és ahogy közeledik a medve házához, tovább morfondírozik:
"A múltkor a róka is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már idáig eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."
Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:
"Tulajdonképpen mi a francnak jöttem el...?! Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."
Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:
- Szia Nyuszika, miben segíthetek?
- Tudod mit medve? Ba..d meg a fűnyíródat!
"
A többi lakót is zavarja a tévé zaja?
Mérted netán, hogy Nálatok a lakásban hány decibel az a "hangos"?
Egyáltalán: mióta laktok ott? (Mert a "megszokott" zajokkal már nemigen foglalkozunk egy idő után...)
További ajánlott fórumok:
- Kik éjjel nem alszunk itt beszélgessünk
- Bagoly klub azoknak kik ugy se alszunk...éjjel
- 3. napja keservesen sír a fogadott kölyökkutyánk, ha nem lát minket. Mi tegyünk? Már 3 napja nem alszunk és a kutya is egyre inkább szenved.
- A férjem, a macskánk és én. Mi így együtt alszunk egy 140...
- Mit lehet tenni? Most derült ki, hogy nagyothalló készülék kell, de sajnos megvenni nem tudom..
- Az éjjel két menyétet láttam a kerítésemen! (A szomszédba tyúkok vannak) Bejöhetnek a lakásunkba, ha nyitott ablaknál alszunk?