Mit lehet tenni? Most derült ki, hogy nagyothalló készülék kell, de sajnos megvenni nem tudom.. (tudásbázis)
Az anyósom közgyóggyal veszi meg a hallókészülékét, ő is nagyott hall mindkét fülére. Az elem is nagyon sok hozzá (ez nem közgyógyos).
A közgyógyot az orvosi szakvélemény és a jövedelmi viszonyok figyelembe vételével állapítják meg.
Sok sikert. Önkormányzathoz kell mindenféleképpen bemenni, meg a helyi fül-orr-gégészethez/audiológiára ha van külön.
Mert én azt mondtam vegye meg??
Én se vagyok ám jólétben...nagyon messze nem:-( sőt idős szüleim is vannak,betegen :-(
Csak próbáltam segíteni...mert a szociális rendszer nagyon sok esetre juttathat támogatást,de ezt nem híresztelik sehol...és ha nem néz utána az ember,nem kap semmi segítséget.Illetve egy bizonyos réteg-na ők mindenféle támogatást kapnak,mások helyett is....
De bocsánat,ha zavartam valakit :-(....
Az önkormányzatnál érdeklődd meg,van-e nálatok is lehetőség egyszeri szociális segély igénylésére.Ha a családban az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a meghatározott összeget,igénylést lehet beadni.
Érdemes megkérdezni,hátha tudnak segíteni.
Egyik barátnőm családjában is hasonló helyzet merült fel. Ők úgy döntöttek megtanulják a süket némák beszéd jeleit.
És miközben beszélgettek közben mutogattak is hogy a nagyot halló személy is értse miről van szó.
További ajánlott fórumok:
- Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni?
- Hallóporccsontosodás miatt műtenének, műtöttek és nagyothallók véleményét várom!
- Salin sóterápiás készülékről valakinek van-e tapasztalata? Érdemes megvenni?
- Patronos gyantaszett melegítő készülékkel: érdemes megvenni?
- Kinek használt a celluless vákumos készülék amit a vaterán is lehet kapni?Érdemes-e megvenni?
- Tapasztalatok a Vivamax GYVM20 lábmasszázs készülékről? Érdemes megvenni?