Nagyoncsokis brownie recept
50 perc
A Nagyoncsokis brownie hozzávalói:
200 g vaj
200 g jó minőségű étcsokoládé és tejcsoki
3 nagy tojás
1 csomag vaníliáscukor
250 g finom szemű kristálycukor
115 g finomliszt
1 kávéskanál só
150 g vágott mogyoró
A Nagyoncsokis brownie elkészítési módja:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, vajazzunk ki egy kisebb tepsit. A vajat és az összetördelt csokit vízgőz fölött olvasszuk össze, majd hűtsük ki. Egy tálban keverjük ki tojást, a vaníliáscukrot és a cukrot, legyen jó habos. Egy másik tálba mérjük ki a lisztet, és keverjük hozzá a sót. Ha a csokis massza lehűlt, keverjük hozzá a tojásos-cukros masszát, míg egyneművé válik, majd adjuk hozzá a lisztet és a mogyorót is. Kanalazzuk a tepsibe. Kb. 25 percig süssük.
Sütés közben ellenőrizzük, mert lehet hogy előbb is megsül.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: rekag, 2010. júl. 16. 10:27
A nagyoncsokis brownie elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.