Nagyon viszket a mellbimbóm, és ilyenkor apró kis gömbök alakulnak ki rajta: Valakinek volt már hasonló? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!
A nőgyógyász nem látott semmi szokatlant, szerinte minden rendben.
A viszketés pár óra múlva mindig elmúlik, de a dudorok megmaradnak és mindig más helyen bukkannak fel.
Szerintem is mindenképp menj el bőrgyógyászhoz.
Ha nem múlik el attól, ne ijjedj meg, de akkor én egy mellrákszűrést választanák. Létezik egyfajta mellrák ami olyan mint egy ekcéma ezért sokan elhanyagolják. De ne ijjedj meg, mert sokminden más is lehet, de jobb ha komolyan veszed a témát és nem másoktól kérdezősködsz hanem elmész orvoshoz. Minden gyógyítható ha az ember nem hanyagolja saját magát.
És ez új dolog?
Nem lehet az, hogy mondjuk amikor bizonyos mosószerrel mosod a felsőid/fehérnemüid, és ez a bőröddel érintkezik akkor azért viszket?
Nekem régen a farmerral volt így, hogy amikor nem is X mosóporral mostuk akkor egyszerűen nem bírtam benne meglenni, nagyon viszketett a felcombom.
Nem tudom mi lehet ez.
A bőr alatt vannak, és igen, ha elmúlik a viszketés azok mérete is csökken..
Nem lehet valamilyen gomba?? Vagy ekcéma?? Nem vagyok járatos az ilyenben..
És azok a gömbök a bőr alatt vannak, vagy a bőr felszínen? Ha elmúlik a viszketés a gömbök is elmúlnak?
További ajánlott fórumok:
- Szerintem túl nagy a mellbimbóm (4,5 cm). Ez szépséghiba?
- Szerintetek nagyon látszik, hogy befelé forduló a mellbimbóm, hogy néz ki?
- Szoptatás után a mellbimbók visszaállnak olyanra, amilyenek voltak?
- Mitől lehet a mellbimbómon kicsi dudor?
- Kérdés azokhoz, akik fejik a tejcit: milyen mellszívót használsz? Nem sebesíti ki a mellbimbót?
- Menstruáció után 14 nap múlva szeretkeztem a párommal, nem védekeztünk, lehetek terhes? A mellbimbóm mindig viszket.