Nagyon unom már Majkát, meg a dala körüli hisztit. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Más műfaj, olyan mint Picasso, vagy Munkácsi Mihály.
Nekem Munkácsi festményei tetszenek jobban, mégis a világ Picassoért van megőrülve, akinek a festményeire sokan mondhatnák, ilyet én is tudnék festeni.
Biztos hogy nem.
Erre tisztán emlékszem.
Okinak hívták, borzasztó igénytelen idegesítő ember volt.
Még őt is kiakartam emelni, de ugye, gondoltam, nem borzolom az állóvizet.
Tisztelem a srácot.
Köszönöm, Piroska!
Jár a Piros pont. Igen ő volt az.
Én nem gondolnám, hogy irigy vagyok rá, ez a világ egyáltalán nem vonz.
De azért attól mêg nem lesz egy Demjén Ferenc Majkából sem.
Nem Majka volt vele.
Van egy másik csóró gyerek, aki megnyerte a Megasztárt.
Molnár Ferenc Caramel.
Putriba, szegénységbe született.
Úgy mint Majka.
Aki tud az tud.
Ja, és Caramel a mi városkánkból származik.
"Ez a médiaképzettsége."
Ahhoz hogy megéljenek, olyasmit kell mutogatniuk aminek tudják hogy nagy lesz a nézettsége. Sajnos hogy erre műfajra van a legnagyobb igény.
Egyébként Majka felküzdötte magát a nyomorból ami tiszteletre méltó. Sokan meg csak dagonyáznak benne, mert az irigységtől más nem jut az eszükbe csak az ítélkezés.
Oki volt.
Neki vitték be a prostit is.
Azt nem neki vitték, hanem Okinak.
Az volt az első és egyetlen amit láttam.
Ez nekem is tetszik. Ennek a számnak is hatalmas volt a nézettsége, sőt azóta is nagy.
Annak idején legalább akkora port vert fel, mint a mostani Csurran, cseppen. Csak más megközelítésből.
Nem irigykedem, én elsősorban magamnak alkotok. Ha tetszik másnak, annak örülök.
Amúgy én is verseket írok leginkább, most rákaptam a megzenésítésükre a suno-val.
Élj vele! Ami jó, arra rácuppanak hidd el.
Van itt olyan "játszótársam" a versesben, akinek könyvben is kiadták a versét.
Van egy hölgy, aki az életét írta le itt több részben cikkben, régebben még volt tartalmuk is a cikkeknek itt, és őt is megtalálták, kiadták könyvformában, amit írt.
Ne irigykedj, azzal, hogy azt írtad, mert nem Majka a nevem, azt a látszatot kelted.
Ő sem volt mindig Majka, egy csóró ózdi gyerek volt.
Az ilyenektől nem sajnálom a hírnevet, maguknak kaparták ki a gesztenyét, az egyéniségükkel.
Írtam, nem vagyok rajongó. De én azt is tudom szeretni, akinek nem vagyok a kimondott kedvelője, de van egy az ízlésemnek megfelelő száma, alkotása stb.
Elgondolkodtam, emlékszem volt valami görény, aki állandóan fingott, amitől hangos volt anno a média, de az nem a Majka volt.
A családot és a vállalkozást azért írtam, hogy nem ruppótlan fax.
Nem vagyok Majka rajongó, de néhány számának a mondandója számomra jó.
Természetesen a szöveg relatív, de azért amit Zorán is felvállal, az azért nem lehet olyan rossz, akkor sem, ha ízlések és pofonok esete.
Amit belinkeltem melyik része ami szerinted a világtól elrugaszkodott?
Igen. Felesége és 2 (vagy több) gyereke másnak is van.
Viszont vannak a romák közt olyanok - nem kevesen - akik feltűnési viszketegségben szenvednek. Tőlük visszhangzik a sajtó, szembejönnek csak úgy véletlenszerűen, akkor is, ha nem foglalkozom velük, mert a képembe nyomja mondjuk a telefonom.
Majkáról és a családjáról még nem láttam a fentiekhez hasonló hatásvadász cikkeket. Nem az a típus, akinek mindegy, hogy mit, csak beszéljenek róla.
Legalábbis ezt tapasztaltam. Aztán azt, hogy a közösségi médiában mi zajlik körülöttük, azt valóban nem tudom.
Lehet őt vagy a zenéjét (többnyire a kettő kéz a kézben jár) szeretni vagy nem szeretni.
Véleménye sok embernek van róla.
A jó szöveg valóban relatív. Csakúgy, mint a jó zene.
További ajánlott fórumok:
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Szerintetek nagyon alacsony a TSH egy hét alatt 1 körülire?
- Ma este, a hold körüli karikát valaki le tudná fotózni? Nagyon szép!!
- Egy 35X40 cm-es tepsihez hány tojásból süssem a piskótát hogy ne legyen nagyon vastag , csak olyan 3 cm körüli?
- 50 feletti, duci, és magas vérnyomásos tagok.Van valami ötletetek, ami természetes, és nagyon jó vérnyomás csökkentésre?(180 körüli)
- Mi lehet a baj? Édesanyámnak nagyon fáj a tüdeje és a lapocka körüli része. Lehet tüdő és mellhártya gyulladás, ha más panasza nincs?