Nagyon unom már Majkát, meg a dala körüli hisztit. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem szeretem a ronda beszédet, én szinte sosem használok trágár vagy kétértelmű szavakat.
A rap általában úgy ütős állítólag, hogy borzasztó ordenáré szavakat használnak.
Majka összesen 4 olyan szót használt, ami csúnya, az összes többi nem.
Lehet ezért nem szeretni...
Mivel nem itt élsz, el nem tudod képzelni, hogy mi van itt, ezért nem is érted, hogy miért lett felkapott ez a szám. Egy külföldinek semmit nem mond ez. Már az is csodaszámba megy, hogy egy külföldi tudjon Magyarország létezéséről. Azt már nem is várom el, hogy tudja, Budapest a fővárosunk és nem Bukarest.
Tehát, ha te itt születtél volna, itt élnél ebben, akkor tudnád, hogy miről szól ez a dal.
Nem tudom, hogy Hofi Géza neve mond e valamit. Ő szinte naponta előadhatott ehhez hasonló "kabaré" jeleneteket.
Ja, a pénz.
Lehet, hogy csurran, cseppen Majkának ezért is egy kis pénzecske, de hidd el, nem csak a pénzszerzés volt a célja. Amit kap ezért, meg sem közelíti azt a pénzecske összeget, amiről a dal szól 😉
Hosszú hozzászólásokon keresztül nem volt itt semmi vita.
Ami a vitát kiváltotta, arról már beszélni sem érdemes.
Ez egy vallomás volt eredetileg, a hozzászólások tették fórummá. Cseppet sem hibáztatom a vallomástevőt.
Hoxa, köszönöm, hogy reagáltál.
Így már értem a törlést, és természetesen megértem.
Arra rájöttem, hogy az "érintett" kérte a törlést.
Ja,idejött ventillálni és lelépett .
Mi meg itt vitatkozunk a semmin ..
Gratulálok ,sok és jól sikerült gyerekek 🥰
Hú,nincs gyerekem ,de nem tudom ,hogy bírtam volna ki az aggódást napról napra.
Az egyik Koszovóban 9 hónapot, a másik Cipruson 1 évig.
Annyit izgultam, hogy már én is az lettem 😂
Ezt nem tudtam .
Ezek szerint ráéreztem.
Ezen meg tényleg kár vérre menően vitázni.
Vannak ennél nagyobb bajok is.
Nos fiúk, lányok.
Mielőtt egymás torkának estek meg jobban.
Akinek nem tetszik, ne nézze, ne olvassa.
Aki meg nem érti, mit akart ezzel Majka, az ezután sem fogja érteni.
Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, és hallgasson olyan zenét amit szeret.
Hol hülyéztelek le?
Értő olvasás megvan?
Bocsi ,én nem Győzikéről és családjáról írtam.
Zsótika boldog lovagkereszt tulajdonos .
Most engem fognak törölni...
Eszem ágában sincs a magánéletedről kérdezni bármit is.
A hozzászólásaidból annyi derült ki, hogy nem Magyarországon élsz.
Nem kívánok többet értekezni veled, mert egyszerűen nem érted, hogy miről beszélek. És most sem az értelmi képességeidről beszélek, mielőtt félreértenéd (ezt is).
Csak még egy utolsó: írtam, hogy más ismerni valakit, és teljesen más tudni róla.
De lehet, hogy ez is a nyelvi különbségek, szóhasználat miatt van, hogy újra felhoztad.
További kommenteket veled nem szeretnék váltani, ezért kérlek, hogy erre már ne is reagálj, mert még utóbb udvariatlanságnak vennéd, ha nem válaszolnék.
A szívemre ugyan nem vettem, de bosszant. Indokolatlan volt a törlés.
Mindegy, ezen nem fogok fennakadni, de úgy gondolom, szelektíven működik a törlőgomb.
Először is nyugodj le. A magánéletemről ne kérdezz, mert nem kapsz rá választ. Nézd, odáig ne fajulj, hogy mert dühös leszel, rólam kezdel írni és arról milyenek a kommentjeim szerinted vagy milyen vagyok én. Utóbbi téged ne érdekeljen, ha kérhetem. A kérdéstől is idegen. Képes vagy ezt kizárva kommunikálni? Mert ha nem, akkor értelmetlen lesz az egész kommunikáció.
Teljesen fölösleges az, hogy ki mennyire ismeri az énekest. Hiába írjátok, hol és mit tett jót, még egyszer leírom és ha kell hatvanszor fogom, hogy ennek semmi köze a dalhoz. Egyáltalán nem állítom én sem, hogy rossz ember és hasonlók. Szükségtelen összehasonlítani Gyzőikével és rokonaival. Róluk mindenkinek megvan a véleménye és ez a kérdés nem róluk szól. Aki szerint Győzike és családja a mérce a társadalmi összkép és mások megítélésében, az hülye. Írom annak, aki erről írt, vagyis Tien.
Most nézzük ezt, itt kihagytál valamit, csak azért, hogy pontosítsunk.
Neked ez a véleményed erről a számról, másnak/másoknak teljesen más.
Neked és még másoknak lenne a helyes, ha már a másnak/ másokat többes számban írtad. Itt ezen a portálon is megoszlóak a vélemények. Főleg ha azt nézzük, hogy hány kék és hány piros szavazat érkezett. A többség mégis úgy véli, hogy unalmas. Kérdem én, ha te sem ismered a Maykát, mert ezt írtad, akkor nekem miért kéne? Az Euróvíziós dalfesztiválon az adott dalra szavaznak a külföldi nézők. Sőt nem is lehet a saját országéra, hogy ne legyen senki elfogult. A nézők kilencven százaléka nem ismeri az előadót, de a dalra szavaz. Ha a bárki a fejére áll, akkor sem tudja azt bemagyarázni, hogy szükséges ismerni az előadót. De írd le nekem, hogy a dal miért annyira jó szerinted, hogy példaértékű legyen és azt mondjuk róla, hogy márpedig érdemes követni azt, amit benne elénekel? Ne Maykáról és a többi daláról írj, mert ez itt nem téma, hanem erről. Meg tudod cáfolni azt, ha állítom, hogy a pénz hajkurászása nem követendő példa?
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy nem volt benne olyan, ami indokolttá tette a törlést.
És nem azért köszönöm meg, mert kedvemre való volt a reagálásod, és ez engem elégedettséggel tölt el, hanem azért, mert tényleg igaz.
Úgyhogy köszi. 🙂
Te jó ég!😯
Na ,abban a hozzászólásban az ég világon semmi nem volt,ami indokoltá tette a törlést.
Te még olvashattad azt a hozzászólásomat, amire reagáltál.
Szerinted volt benne bármi olyan, ami miatt törölve lett?
Szerintem nem.
De ha ez itt divat lett, hogy törölve legyen egy teljes mértékben kulturált hangnemben írt, minden politikától mentes hozzászólás, akkor nagy baj van. Nem először fordult elő, hogy törölve lett olyan hozzászólásom, ami senkire nézve nem volt bántó.
Indokolatlannak érzem a törlést.
Csoda, hogy még itt vagyok...
Semmi rosszindulat nem volt a kérdésemben.🙂
Sejtettem én is ,hogy nem él Magyarországon.
Nem hallotta még a nemzet Zsótikáját beszélni (erre írtam ,hogy Majka szövege még cizellált.)
Igen ,teljesen rendben van a Ruslan fórumtárs .
Kedvelem.
További ajánlott fórumok:
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Szerintetek nagyon alacsony a TSH egy hét alatt 1 körülire?
- Ma este, a hold körüli karikát valaki le tudná fotózni? Nagyon szép!!
- Egy 35X40 cm-es tepsihez hány tojásból süssem a piskótát hogy ne legyen nagyon vastag , csak olyan 3 cm körüli?
- 50 feletti, duci, és magas vérnyomásos tagok.Van valami ötletetek, ami természetes, és nagyon jó vérnyomás csökkentésre?(180 körüli)
- Mi lehet a baj? Édesanyámnak nagyon fáj a tüdeje és a lapocka körüli része. Lehet tüdő és mellhártya gyulladás, ha más panasza nincs?